Karácsonyi dekoráció a bejárati ajtóra, erkélyre és kertbe

Hogy ne csak az ablakokban lévő fényfüzérek világítsanak, és ne csak otthona szobái sugározzanak karácsonyi fényeket, hanem előkertje, terasza és erkélye is hangulatos dekorációval üdvözölje a kis Jézust, számos dekorációs elemet kívül is elhelyezhet.. Legyen az fényfüzér, kivilágított karácsonyi figura, szánkó vagy szépen becsomagolt ajándék - segítségével otthonának kívülről is karácsonyi hangulatot kölcsönözhet. Így az egész szomszédság szikrázó, csillogó és sugárzó lehet.

Angyali csengettyűk

Csendülj kis harang, csingiling – a kis csengettyűkkel az ajtóknak minden különösebb ráfordítás nélkül karácsonyi külsőt kölcsönözhet. Az ajtók nyitásakor és zárásakor a csengettyűk csilingelnek, mintha a mennyei hírnökök már Önnél, a házban lennének.

Útmutató lépésről lépésre –  ilyen egyszerű:

  1. A zsinórból vágjon négy különböző hosszúságú darabot, amelyek legyenek 20 és 40 cm hosszúság közöttiek.
  2. Fűzzön fel egy-egy csengettyűt a zsinórokra, majd csomózza össze annak végeit.
  3. Aki az ünnepélyes megjelenést kedveli, a zsinórt masnival kösse össze.
  4. Ajtókilincsenként 2-4 felfűzött harangot akasszon fel.

A csilingelő csengettyűk mindenekelőtt a kisgyermekek számára izgalmasak. Ők a karácsonyi időszakban különösen izgatottak és alig várják a Jézuska érkezését. Amikor a mennyei csengőszó felcsendül a házban, a feszültség tovább fokozódik, mert olyankor már nincs messze az ajándékozás. A gyerekek izgatottan topognak az ajtó előtt. A szülők számára az ajtón lévő csengettyűk segítenek abban, hogy megőrizzék a kis Jézusba vetett hitet.

Útmutató: Mikulás-sapka a fákra és bokrokra

Nem szeretne a kertbe üveggömböket vagy egyéb, törékeny anyagú díszeket függeszteni, mert már egy kisebb szélvihar is kárt okozhat? Tegyen helyettük textilből készült Mikulás-sapkákat az ágakra vagy kerti növényeinek csúcsára. A kert vagy az erkély díszítésére műanyag gömbök is alkalmasak.

Útmutató: Jégcsillag

Természetes kültéri karácsonyi dekorációt Ön is egyszerűen készíthet. Ehhez töltsön meg karácsonyi formákat vízzel és fagyassza le. Így olyan kreatív jégfigurákat kap, amelyeket a bokrokra és fákra helyezhet. Ez a dekoráció ugyan múlandó, hiszen a külső hőmérséklettől függően gyorsan elolvad, ennek ellenére különösen szellemes, kreatív ötlet.

Kültéri fényfüzérek

Világító akciós termékek az Ön ALDI üzletében
Hagyja, hogy megfertőzze a karácsonyi ünnep öröme. Dekoratív fényfüzéreinkkel, téli fénytömlő-figuráinkkal és pompás LED-es fenyőgirlandjainkkal azonnal karácsonyi varázslatot teremthet a ház körül. A karácsonyi ragyogás számára a kis és nagy erkélyeken egyaránt van hely: A dekoratív, pompás téli motívumokkal rendelkező fénycsövek csodálatos figyelemfelkeltők minden virágládában. Figyelje akciós termékeinket és hagyja, hogy kertjeik egymással versengve ragyogjanak.