ALDI rajzpályázat a méhecskékért
Nyerjétek meg ALBEE méhecske ajándékait!

Tudtad, hogy méhecskék nélkül sok-sok zöldség, gyümölcs és más finomság nem is létezne? Alma, eper, sárgabarack, spárga, mandula - csak néhány a rengeteg fontos élelmiszer közül. Ezek a kis jószágok szorgosan porozzák be növényeinket, így biztosítva a bőséges és változatos termést. Méhek nélkül számos kedvenc ételünknek búcsút mondhatnánk!

A méhek amilyen dolgosak, olyan érzékenyek is, ezért nagyon kell vigyáznunk rájuk. Fontos, hogy mindig elegendő táplálék álljon rendelkezésükre. Élőhelyüket pedig meg kell kímélnünk a károsító vegyszerektől. Ha mi, emberek összefogunk, megóvhatjuk kis barátainkat. A méhecskék védelme mindannyiunk számára fontos.  Ugye Rád is számíthatunk?

Vajon mit tehet egy gyermek a méhekért?

Többet, mint gondolnád! Ha minden gyermek megtanulja, hogy a környezettudatosság, a veszélyben lévő fajok védelme elengedhetetlen, akkor jó úton járunk! Mindenki tehet valamit a természetért. Segíts ebben Te is!

Rajzverseny
Indulj osztályoddal együtt az ALDI rajzpályázatán! Készítsetek egy klassz plakátot arról, hogy ti hogyan védenétek a méhecskéket, miért szeretitek őket vagy ,hogy miért olyan fontosak ők nekünk, embereknek. Mutassátok be gondolataitokat színesen, kreatívan, ügyesen, hogy mindenki megértse! A plakátot bármilyen technikával elkészíthetitek, de legyen A4-es méretű.

A díj
EGY KAPTÁRNYI FINOMSÁG, azaz egy nagy ajándékcsomag ALBEE méhecske jóvoltából, telis-tele olyan ALDI-s termékekkel, amelyek méhecskék nélkül nem létezhetnének.

Megszületett az eredmény, kattints a részletekért!


A fenti tájékoztatás nem teljes körű, részletes információért, a promócióban részt vevő termékekért, valamint a játékszabályzatért kattintson a Részvételi szabályzatra.