Bio chia magos ropogós müzli

Adagok: 6
Elkészítési idő: 45 Perc
Nehézségi fok: Közepes
Hozzávalók
Hozzávalók:
  • 6 csésze Knusperone zabpehely
  • 1,5 csésze Happy Harvest chiamag
  • 6 evőkanál lenmag
  • 0,8 csésze Bellasan olívaolaj
  • 1 csésze Grandessa akácméz
  • 1,5 csésze dió

Elkészítés:

Elkészítés

Melegítsük elő a sütőt 150 °C-ra. Őröljük finomra a chiamagok felét. Keverjük össze a hozzávalókat egy tálban.

Béleljünk ki egy tepsit sütőpapírral, és kenjük el rajta egyenletesen a ropogós keveréket. Süssük a sütőben kb. 30 percig, közben 10 percenként fordítsuk meg (ehhez tegyünk sütőpapírt a massza tetejére, és fordítsuk át).

Hagyjuk kihűlni, és tálaljuk joghurttal, mézzel és gyümölcsökkel.