
Epres-csokoládés túródesszert
Adagok:
4
Elkészítési idő:
(hűtés nélkül)
20
Perc
Nehézségi fok:
Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
- 50 g fehércsokoládé
- 3 evőkanál Milfina tej
- 1 csomag Bella vaníliás cukor
- 500 g Milfina sovány túró
- 200 ml Milfina habtejszín
- 200 g eperlekvár
- 3 teaskanál eper (fagyasztott)
Elkészítés:
ElkészítésA csokoládét felaprítjuk, majd a tejjel és a vaníliás cukorral együtt alacsony hőfokon felolvasztjuk és kihűtjük. A túrót simára keverjük, és az olvasztott csokoládéval elvegyítjük. A habtejszínt krémesre verjük, és óvatosan a túrós krémbe keverjük.
Desszertes poharakat felváltva megtöltünk egy-egy réteg túrókrémmel és bio lekvárral, majd körülbelül 2 órára a hűtőszekrénybe helyezzük. Eperrel díszítve tálaljuk.