Epres-csokoládés túródesszert

Adagok: 4
Elkészítési idő: (hűtés nélkül) 20 Perc
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
  • 50 g fehércsokoládé
  • 3 evőkanál Milfina tej
  • 1 csomag Bella vaníliás cukor
  • 500 g Milfina sovány túró
  • 200 ml Milfina habtejszín
  • 200 g eperlekvár
  • 3 teaskanál eper (fagyasztott)

Elkészítés:

Elkészítés

A csokoládét felaprítjuk, majd a tejjel és a vaníliás cukorral együtt alacsony hőfokon felolvasztjuk és kihűtjük. A túrót simára keverjük, és az olvasztott csokoládéval elvegyítjük. A habtejszínt krémesre verjük, és óvatosan a túrós krémbe keverjük.

Desszertes poharakat felváltva megtöltünk egy-egy réteg túrókrémmel és bio lekvárral, majd körülbelül 2 órára a hűtőszekrénybe helyezzük. Eperrel díszítve tálaljuk.