
Grillezett Piña Colada
Adagok:
4
Elkészítési idő:
30
Perc
Előkészítési idő:
25
Perc
Főzési idő:
5
Perc
Nehézségi fok:
Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
- Az ananásznyársakhoz:
- 1/2 ananász
- 4 db grillnyárs
- kevés porcukor a szóráshoz
- A Pina Colada krémhez:
- 200 ml Natur Aktiv bio joghurt, 3,6%-os
- 100 g Milfina mascarpone
- 30 g Happy Harvest kókuszreszelék
- 60 g Happy Harvest nádcukor
- ízlés szerint rumaroma
Elkészítés:
ElkészítésAz ananászt meghámozzuk, majd 2 cm vastag és 6 cm hosszú csíkokra vágjuk. Az ananász csíkokat nyársra húzzuk, kevés porcukorral megszórjuk, majd a grillsütőre helyezzük. A maradék hozzávalókból krémet keverünk, és poharakba töltjük. Végül beledugjuk a készre grillezett nyársakat.
Tippünk:
Tálalás előtt díszítsük a nyársakat mentalevelekkel és kókuszpehellyel!