Karácsonyi sajttortakrém

Adagok: 4
Elkészítési idő: 30 Perc
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
  • Őszibarackragu:
  • 1 üveg Gourmet őszibarack, fahéjas
  • 1 ek. Gourmet prémium puding, bourbon vaníliás
  • Sajttortakrém:
  • 265 g Milfina friss sajt
  • 150 g Milfina tejföl
  • 100 g kristálycukor
  • 1 tk. Le Gusto őrölt fahéj
  • 1/2 narancs leve és reszelt héja
  • ízlés szerint  Happy Harvest müzli

Elkészítés:

Elkészítés

1. Az őszibarackot egy szűrőben lecsöpögtetjük, a levét felfogjuk és egy edényben felforraljuk. A pudingport kevés hideg vízzel simára keverjük, a keveréket apránként a forrásban lévő léhez keverjük, és folyamatos keverés mellett addig főzzük, amíg be nem sűrűsödik. Az őszibarackot kis kockákra vágjuk és a forró pudinghoz adjuk, majd hagyjuk teljesen kihűlni.

2. A sajttortakrémhez a friss sajtot simára keverjük a tejföllel, a cukorral, a fahéjjal, a reszelt narancshéjjal és a fél narancs levével.

3. 4 darab, egyenként 200 ml-es desszertespohárba először 1 evőkanál müzlit teszünk, majd rárétegezzük az őszibarackragut, arra pedig a sajttortakrémet. Fogyasztásig a hűtőszekrényben tároljuk. A poharakat a maradék őszibarackraguval és a müzlivel díszíthetjük.