Magos keksz

Adagok: 1
Elkészítési idő: 50 Perc
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
  • 50 g Happy Harvest szezámmag
  • 50 g útifűmaghéj
  • 50 g dió
  • 50 g Happy Harvest mandula
  • 50 g Knusperone zabpehely
  • 1 db Natur Aktiv biotojás
  • 30 g Happy Harvest nádcukor
  • 2 evőkanál Grandessa akácméz
  • 1 csomag Bella vanillincukor

Elkészítés:

Elkészítés

Melegítsük elő a sütőt 180 °C-ra.

A diót vágjuk durvára. Keverjük össze a szezámmagot, az útifűmagot, a mandulát, a zabpelyhet és a darabolt diót. Ezután keverjük bele a tojást, a mézet, a cukrot és a vanillincukrot, majd adjuk hozzá a többi hozzávalót, és dolgozzuk össze a masszát, amíg tésztát nem kapunk. Pihentessük a tésztát kb. 10 percig.

Ezután keverjük át még egyszer jó alaposan, majd nyújtsuk ki kb. 6 mm vastagra, és kiszúró formával formázzuk meg a kekszeket.

Helyezzük sütőpapírral bélelt tepsibe, és süssük kb. 10–12 percig, majd hagyjuk kihűlni a tepsiben.