Nyuszifül-túrókrém

Adagok: 4
Elkészítési idő: 10 Perc
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
  • 1 doboz Sweet Valley őszibarack
  • 750 g Milfina sovány tehéntúró
  • 60 g cukor
  • 200 ml Milfina habtejszín
  • 1 csomag Bella vaníliás cukor
  • 4 db Dolce Nobile tiramisu piskóta
  • esetleg csokoládédarabok a díszítéshez

Elkészítés:

Elkészítés

Az őszibarackot lecsepegtetjük, a levét felfogjuk. A gyümölcsöt felkockázzuk. A túrót és a cukrot összekeverjük, majd az őszibarack kockákat 2-3 evőkanál lével együtt hozzákeverjük. A tejszínt keményre felverjük, közben a vaníliás cukrot beleszitáljuk. A tejszínhabot óvatosan, laza mozdulatokkal, ügyelve arra, hogy a hab ne törjön össze, a túrós masszához keverjük.

A túrókrémet négy pohárba töltjük. A babapiskótákat beleszúrjuk a poharakba, mintha hosszú fülek lennének. Ízlés szerint csokoládédarabokkal szemeket és orrot szúrunk a túrókrémbe. Jól lehűtve tálaljuk.