
Nyuszifül-túrókrém
Adagok:
4
Elkészítési idő:
10
Perc
Nehézségi fok:
Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
- 1 doboz Sweet Valley őszibarack
- 750 g Milfina sovány tehéntúró
- 60 g cukor
- 200 ml Milfina habtejszín
- 1 csomag Bella vaníliás cukor
- 4 db Dolce Nobile tiramisu piskóta
- esetleg csokoládédarabok a díszítéshez
Elkészítés:
ElkészítésAz őszibarackot lecsepegtetjük, a levét felfogjuk. A gyümölcsöt felkockázzuk. A túrót és a cukrot összekeverjük, majd az őszibarack kockákat 2-3 evőkanál lével együtt hozzákeverjük. A tejszínt keményre felverjük, közben a vaníliás cukrot beleszitáljuk. A tejszínhabot óvatosan, laza mozdulatokkal, ügyelve arra, hogy a hab ne törjön össze, a túrós masszához keverjük.
A túrókrémet négy pohárba töltjük. A babapiskótákat beleszúrjuk a poharakba, mintha hosszú fülek lennének. Ízlés szerint csokoládédarabokkal szemeket és orrot szúrunk a túrókrémbe. Jól lehűtve tálaljuk.