Almás madársaláta camemberttel

Adagok: 4
Előkészítési idő: kb. 30 perc
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
  • 100 g madársaláta
  • 1 db savanykás alma
  • 400 g Milfina camembert
  • 1 fej lila hagyma
  • 100 ml Sweet Valley almalé
  • 4 ek Castello extra szűz olívaolaj
  • 2 ek Castello olasz ecet
  • 50 g Happy Harvest fenyőmag
  • 1 db helyben sütött Azon melegében rusztikus baguette
  • kevés cukor
  • Le Gusto Fűszermalom bors
  • Le Gusto Fűszermalom só

Elkészítés:

Elkészítés

Mossuk meg a madársalátát. Az almát vágjuk négy részre, távolítsuk el a magházat, majd vágjuk fel, a camembertet szintén szeleteljük, a hagymát pedig karikázzuk.
A madársalátát, az almaszeleteket és a sajtot adagoljuk ki négy lapos tányérra, majd osszuk el rajtuk a hagymakarikákat.
Melegítsük fel az almalevet, keverjük össze az olajjal, az ecettel, a cukorral, a sóval és a borssal, majd öntsük a salátára.
Aprítsuk fel a fenyőmagokat, majd szórjuk a salátára.
A ropogós baguette-tel tálaljuk.