Bazsalikomos minestrone cukkinivel és olasz reszelt sajttal

Adagok: 4
Elkészítési idő: 40 Perc
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
  • 50 g újhagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 150 g koktélparadicsom
  • 200 g cukkini
  • egy kevés Le Gusto fűszermalom só
  • 150 g Pasta Nobile olasz levestészta
  • 2 ek. Castello olívaolaj a pirításhoz
  • ½ l zöldségalaplé Le Gusto zöldségleveskockából
  • 1 tk. Le Gusto szárított oregánó
  • egy kevés friss bazsalikom
  • 100 g Cucina Nobile bruschettakrém, grillezett paprikás
  • 50 g Cucina Nobile olasz reszelt sajt

Elkészítés:

Elkészítés

Az újhagymát (a zöld rész kivételével) és a fokhagymát apró kockákra vágjuk. A koktélparadicsomot a csumája nélkül negyedeljük. A cukkinit apró kockákra vágjuk és forró, sós vízben 1 percig főzzük, majd jeges vízbe szedjük. A levestésztát a csomagon levőleírásnak megfelelően, sós vízben megfőzzük.

A hagymát és a fokhagymát olívaolajon megpirítjuk, majd felöntjük a zöldségalaplével. Hozzáadjuk a cukkinit, a koktélparadicsomot, a tésztát és az oregánót, majd összeforraljuk.

A bazsalikomot csíkokra, az újhagyma zöld szárát apró kockákra vágjuk.

A levest tányérba szedjük és egy kanál bruschettakrémmel, az újhagyma zöldjével, abazsalikommal és reszelt sajttal tálaljuk.