Chilis-ecetes vaj

Adagok: 1
Elkészítési idő: 30 Perc
Előkészítési idő: 27 Perc
Főzési idő: 3 Perc
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
  • 3 piros chilipaprika
  • 250 g Kokárdás háromnegyed zsíros vaj
  • 2 kis fej hagyma
  • 125 ml Castello Condimento Bianco balzsamecet
  • 10 g petrezselyem
  • 1 csipet Le Gusto só és bors

Elkészítés:

Elkészítés

A chilipaprikát kimagozzuk, finomra aprítjuk. A hagymákat 3-4 percig főzzük az ecetben, hozzáadjuk a chilit, majd az egészet hűlni hagyjuk. A vajat habosra keverjük, majd lassacskán hozzáadjuk az ecetes keveréket. A petrezselymet finomra aprítjuk, a vajhoz keverjük, végül sóval és borssal ízesítjük.