
Chilis-ecetes vaj
Adagok:
1
Elkészítési idő:
30
Perc
Előkészítési idő:
27
Perc
Főzési idő:
3
Perc
Nehézségi fok:
Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
- 3 piros chilipaprika
- 250 g Kokárdás háromnegyed zsíros vaj
- 2 kis fej hagyma
- 125 ml Castello Condimento Bianco balzsamecet
- 10 g petrezselyem
- 1 csipet Le Gusto só és bors
Elkészítés:
ElkészítésA chilipaprikát kimagozzuk, finomra aprítjuk. A hagymákat 3-4 percig főzzük az ecetben, hozzáadjuk a chilit, majd az egészet hűlni hagyjuk. A vajat habosra keverjük, majd lassacskán hozzáadjuk az ecetes keveréket. A petrezselymet finomra aprítjuk, a vajhoz keverjük, végül sóval és borssal ízesítjük.