Édesvízi pisztráng tekercsek fekete rozskenyérrel

Adagok: 4
Elkészítési idő: 20 Perc
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
  • 100 g Almare Seafood füstölt szivárványos pisztrángfilé vékony szeletekre vágva
  • 50 g Milfina Cottage Cheese
  • 50 g Milfina sovány tehéntúró
  • 2 evőkanál vegyes zöldfűszer pl. metélőhagyma, kapor
  • 1 teáskanál folyékony méz
  • Le Gusto só
  • Le Gusto bors
  • 3 szelet Natur Aktiv  bio teljes kiőrlésű rozskenyér (Pumpernickel)
  • 2 evőkanál Le Gusto majonézes torma
  • rózsabors
  • kapor

Elkészítés:

Elkészítés

Egy darab frissentartó fóliát kiterítünk. A pisztráng szeleteket némi átfedéssel körülbelül egy 15 x 20 cm-es felületre helyezzük. A cottage cheese-t, sovány túrót, zöldfűszereket és mézet összekeverjük, sóval és borssal ízesítjük. A túrókrémet a pisztrángszeletekre kenjük úgy, hogy 1 cm-es sávot szabadon hagyunk. A fólia segítségével szorosan feltekerjük, és a fóliába csomagoljuk. Egy órára hűtőszekrénybe helyezzük.

A rozskenyér szeleteket egy kör alakú forma segítségével kiszúrjuk, majonézes tormával megkenjük. A pisztrángtekercset kicsomagoljuk a fóliából, 8 szeletre vágjuk, a rozskenyerekre helyezzük és kaporral valamint rózsaborssal díszítjük.