Grillezett tatár beefsteak szendvics

Adagok: 4
Elkészítési idő: 70 Perc
Előkészítési idő: 50 Perc, Grillezési idő: 20 Perc
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
  • 450 g marhabélszín
  • 2 Almare Seafood szardellafilé
  • 10 ek. kapribogyó
  • 20 petrezselyemlevél
  • 40 g Gartenkrone csemegeuborka
  • 2 ek. Lomee ketchup
  • 1 Natur Aktiv bio tojássárgája
  • 2 ek. tárkonyecet
  • 16 szelet Aranykalász teljes kiőrlésű pirítós kenyér
  • 1 csipet Le Gusto só és bors

Elkészítés:

Elkészítés

A marhabélszínt, szardellát, kapribogyót, petrezselymet és csemegeuborkát nagyon finomra aprítjuk, a hagymát nagyon apró kockákra vágjuk. Mindebből a ketchuppal, tojássárgájával és mustárral tatár beefsteak-et készítünk. Sóval és borssal ízesítjük.

A pirítósok egyik felét meggrillezzük, a grillezett felét megkenjük a tatár beefsteak-kel, majd ráhelyezünk még egy szelet pirítós kenyeret. A szendvicseket grillsütőn mindkét oldalukon aranybarnára sütjük, végül salátával tálaljuk.