Kivi carpaccio

Adagok: 4
Előkészítési idő: 20
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
  • 60 g rukkola saláta
  • 30 g Happy Harvest fenyőmag
  • 6 db kivi
  • 100 g Milfina Cottage Cheese, natúr
  • 2 db friss füge
  • 2 ek kristálycukor
  • 4 ek Castello extra szűz olívaolaj
  • Le Gusto fűszermalom fekete bors

Elkészítés:

Elkészítés

A rukkola salátát mossuk meg és egy salátacentrifuga segítségével szárítsuk. Pirítsuk a fenyőmagot egy serpenyőben szárazon aranybarnára. A kiviket hámozzuk meg és leheletfinom karikákra vágjuk fel. Ehhez szeletelő gépet vagy egy éles kést is használhatunk. A kivi szeleteket legyező alakban desszertes tányérokra rendezzük, és osszuk el rajtuk a friss Cottage Cheese-t, a rukkola salátát, valamint a fenyőmagot. Borítsuk a carpacciot a karamellizált fügékkel és tálaljuk azonnal.