
Lazackrémmel töltött falatkák
Adagok:
20
Elkészítési idő:
kb.
60
Perc
Nehézségi fok:
Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
- 200 g Almare Seafood füstölt lazac
- 1 ek. friss kapor
- 50 g Milfina friss sajt (tejszínes)
- 1 csomag Backetteria leveles tészta
- 1 darab Goldland tojás sárgája
- ízlés szerint Le Gusto tengeri só és Le Gusto őrölt fekete bors
- színes cérna
Elkészítés:
ElkészítésA füstölt lazacot apró kockákra vágjuk. A kaprot megmossuk és felaprítjuk. A füstölt lazacot összekeverjük a kaporral, a friss sajttal, majd sóval és borssal ízesítjük. A sütőt 160°C-ra előmelegítjük. A leveles tésztát négyzetekre vágjuk, a szélüket megkenjük a tojás sárgájával, és a közepükre teszünk egy keveset a lazacos masszából. Végül feltekerjük a leveles tésztát, és a hengerek végét átkötjük a cérnával. A lazacfalatkákat egy sütőpapírral bélelt sütő lemezre helyezzük, és kb. 25 - 30 percig sütjük.