Lazackrémmel töltött falatkák

Adagok: 20
Elkészítési idő: kb. 60 Perc
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
  • 200 g Almare Seafood füstölt lazac
  • 1 ek. friss kapor
  • 50 g Milfina friss sajt (tejszínes)
  • 1 csomag Backetteria leveles tészta
  • 1 darab Goldland tojás sárgája
  • ízlés szerint Le Gusto tengeri só és Le Gusto őrölt fekete bors
  • színes cérna

Elkészítés:

Elkészítés

A füstölt lazacot apró kockákra vágjuk. A kaprot megmossuk és felaprítjuk. A füstölt lazacot összekeverjük a kaporral, a friss sajttal, majd sóval és borssal ízesítjük. A sütőt 160°C-ra előmelegítjük. A leveles tésztát négyzetekre vágjuk, a szélüket megkenjük a tojás sárgájával, és a közepükre teszünk egy keveset a lazacos masszából. Végül feltekerjük a leveles tésztát, és a hengerek végét átkötjük a cérnával. A lazacfalatkákat egy sütőpapírral bélelt sütő lemezre helyezzük, és kb. 25 - 30 percig sütjük.