Overnight Oats (egyéjszakás zabkása) kivivel és málnás chia maggal

Adagok: 2
Előkészítési idő: 20
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
  • 80 g Knusperone különlegesen finom zabpehely
  • 150 ml Natur Aktiv bio szójaital
  • 1 db Natur Aktiv biobanán
  • 50 g málna
  • 30 ml víz
  • 1 tk juharszirup
  • 3 ek bio chia mag
  • 40 g Gourmet gyümölcsös müzli mogyoróval és magokkal
  • 1 db kivi
  • 1 db 500 ml űrtartalmú zárható tetejű üveg vagy befőttesüveg

Elkészítés:

Elkészítés

Keverjük össze a zabpelyhet és a szójatejet, majd öntsük egy tálba. A banánt vágjuk félbe. Az egyik felét egy villa segítségével törjük össze, és adjuk hozzá a zabpelyhes-szójás masszához. A másik fél banánt vágjuk karikákra. A málnát, a vizet és a juharszirupot pürésítsük, és keverjük hozzá a chia magot. A zabpelyhes massza felét töltsük befőttesüvegbe, és rakjuk rá a  karikázott banánt. Következő rétegként töltsük rá a málnás masszát, végül fejezzük be a zabpelyhes massza másik felével. Az üveget zárjuk le és éjszakára tegyük hideg helyre. Reggel a mogyorós-gyümölcsös müzlit egy serpenyőben szárazon pirítsuk meg, a karikákra vágott kivivel együtt rétegezzük az üvegbe, és az overnight oats, azaz „egyéjszakás zabkása” reggelit frissen fogyaszthatjuk.

TIPP: A kivi nem színeződik el felszeletelést követően, így tökéletesen alkalmas díszítésnek.