Rákkal töltött avokádó

Adagok: 0
Előkészítési idő:
Hozzávalók
Hozzávalók:
  • 2 darab érett avokádó, kimagozva
  • 1/2 citrom leve
  • 1/2 csomag friss kapor, leöblítve
  • 100 g tormás friss sajt
  • 1 teáskanál Lomee dijoni mustár
  • 3 evőkanál Milfina tejszín
  • 1 darab Goldland tojássárgája
  • 150 g főtt rák
  • Le Gusto só és feketebors

Elkészítés:

Elkészítés

A sütőt előmelegítjük 230 °C-ra. A félbevágott avokádókat citromlével megcsepegtetjük (megakadályozza az elszíneződést). A vágott kaprot összekeverjük a friss sajttal, mustárral, tejszínnel és a tojássárgájával.

Sóval és borssal pikánsra ízesítjük. A rák 2/3 részét belekeverjük. Az avokádókat megtöltjük a keverékkel, és a megmaradt rákokkal díszítjük. Sütőlemezre helyezve kb. 5 perc alatt átsütjük. Megszórjuk vágott kaporral, és forrón tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk!