
Ropogós kenyér cottage cheese-es paprikás krémmel
Adagok:
4
Elkészítési idő:
5
Perc
Nehézségi fok:
Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
- 4 szelet Frissen a Péktől E -mentes szeletelt rozskenyér
- 1/2 paprika, piros
- 1 újhagyma
- 400 g Milfina Cottage Cheese, natúr
- egy kevés Le Gusto fűszerkeverék, zöldfűszeres citromos
Elkészítés:
ElkészítésMossuk meg a paprikát, távolítsuk el a szárát és a magokat, majd hámozzuk meg és vágjuk kockára.Tisztítsuk meg az újhagymát, mossuk meg és vágjuk karikára.
Keverjük össze a paprikakockákat és az újhagyma karikákat a cottage cheese-zel, és ízesítsük zöldfűszeres citromos fűszerkeverékkel.
Kenjük meg vele a ropogós kenyérszeleteket.
Tipp: Ízlés szerint tehetünk rá főtt tojás szeleteket, pácolt lazacot vagy pulykasonkát.