Sárgarépás egytálétel

Adagok: 4
Előkészítési idő: kb. 95-100 perc
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
  • 400 g szeletelt Húsmester sertéstarja
  • 3 fej hagyma
  • 800 g sárgarépa
  • egy kevés Milfina teavaj
  • 1 l zöldségleves
  • 300 g étkezési burgonya
  • 1 csomag petrezselyem
  • Le Gusto Fűszermalom só
  • Le Gusto Fűszermalom bors

Elkészítés:

Elkészítés

A húst vágjuk fel tetszés szerinti darabokra.
A hagymát hámozzuk meg, és vágjuk apró kockákra. Egy nagy edényben olvasszunk vajat, helyezzük bele a hagymát, és néhány perc alatt pároljuk üvegesre. Ezután tegyük hozzá a sárgarépa- és a húsdarabokat, majd pirítsuk kb. 8-10 percig.
Ízesítsük sóval és borssal, majd öntsük fel a zöldséglevessel. Várjunk, míg felforr, majd csökkentsük a hőt, és főzzük kb. 20 percig.
Eközben hámozzuk meg és vágjuk kockára a burgonyát. Helyezzük egy edénybe, öntsük fel vízzel, és főzzük készre. Kb. 20 percnyi főzési időt követően a burgonya darabokat a vízzel együtt adjuk a serpenyőben lévő sárgarépához és további 25 percig hagyjuk főni. A petrezselymet csipkedjük le a száráról, és vágjuk apróra.
Az egytálételt ízesítsük sóval és borssal, tálalás előtt szórjuk meg petrezselyemmel.