Szendvics avokádókrémmel, gránátalmával és spenóttal

Adagok: 2
Elkészítési idő: kb. 20 Perc
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
  • 1 érett avokádó
  • 1 ek citromlé
  • Le Gusto bors
  • Le Gusto só
  • 4 ek gránátalma mag
  • 4 szelet Szénhidrátcsökkentett kenyérből
  • 100 g bébispenót

Elkészítés:

Elkészítés

Az avokádót félbevágjuk, magját eltávolítjuk. Az avokádó húsát egy kanál segítségével kikaparjuk. Citromlével összekeverjük, és sima krémmé turmixoljuk. Borssal és sóval ízesítjük. A gránátalmákat felbontjuk, a magokat kiszedjük, és kimérünk körülbelül 4 evőkanálnyit. A maradék magokat müzlihez vagy salátához felhasználjuk. A spenótot megmossuk és megtisztítjuk.

A kenyérszeleteket megkenjük az avokádókrémmel. Két szeleten elosztjuk a gránátalma magokat és a spenótleveleket. A másik két szelettel befedjük, és a szendvicset egyszer átlósan félbevágjuk.