Vadász vekni

Adagok: 4
Elkészítési idő: 100 Perc
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
  • 1 db Azon Melegében rusztikus baguette
  • 50 g Gartenkrone negyedelt savanyú uborka
  • 150 g sonka
  • 100 g St. Ruperti lágysajt
  • 50 g bio sárgarépa, főtt
  • 50 g Gartengold borsó, főtt
  • 250 g Milfina friss sajt, zöldfűszeres
  • 1 evőkanál Lomee majonéz
  • 1 csipet Le Gusto só
  • 1 evőkanál Lomee mustár
  • 1 csipet Le Gusto bors

Elkészítés:

Elkészítés

Vágjuk le a bagette egyik végét, és távolítsuk el a belsejét.

A savanyú uborkát, a sonkát, a sajtot és a répát vágjuk apró kockákra, és keverjük össze egy tálban a borsóval, sajtkrémmel, a majonézzel és a mustárral.

A bagette belsejét vágjuk apró darabokra és keverjük a többi hozzávalóhoz. Sóval és borssal fűszerezzük.

Töltsük meg a bagette-t a krémsajtos masszával, tekerjük be fóliába, és 1 órára tegyük a hűtőszekrénybe.

Vágjuk a vadász veknit óvatosan 2 cm vastag szeletekre.