
Cottage cheese-zel és paradicsommal töltött uborka
Adagok:
4
Előkészítési idő:
kb. 20 perc
Nehézségi fok:
Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
- 2 db kígyóuborka
- 400 g Milfina Cottage cheese
- 1 evőkanál citromlé
- 100 g Cucina Nobile szárított paradicsom
- 1 nagy fürtös paradicsom
- 40 g Happy Harvest fenyőmag
- 1 kis csokor metélőhagyma
- Le Gusto só
-
Le Gusto fűszermalom fekete egész bors
Elkészítés:
ElkészítésAz uborkákat mossuk meg, és középen vágjuk félbe. Ezután hosszában is felezzük el, majd magozzuk ki őket. A cottage cheese-t ízesítsük sóval, borssal és citromlével. A szárított paradicsomot csepegtessük le és aprítsuk fel. A friss paradicsomot szintén aprítsuk, eközben a magjait távolítsuk el. A fenyőmagokat serpenyőben szárazon pirítsuk arany-barnára, majd tegyük félre. A metélőhagymát aprítsuk fel. Az ízesített cottage cheese-t keverjük össze a felszeletelt paradicsomokkal, és töltsük a felezett uborkákba. Tálaljuk fenyőmaggal és az aprított metélőhagymával.