Cottage cheese-zel és paradicsommal töltött uborka

Adagok: 4
Előkészítési idő: kb. 20 perc
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
  • 2 db kígyóuborka
  • 400 g Milfina Cottage cheese
  • 1 evőkanál citromlé
  • 100 g Cucina Nobile szárított paradicsom
  • 1 nagy fürtös paradicsom
  • 40 g Happy Harvest fenyőmag
  • 1 kis csokor metélőhagyma
  • Le Gusto só
  • Le Gusto fűszermalom fekete egész bors

Elkészítés:

Elkészítés

Az uborkákat mossuk meg, és középen vágjuk félbe. Ezután hosszában is felezzük el, majd magozzuk ki őket. A cottage cheese-t ízesítsük sóval, borssal és citromlével. A szárított paradicsomot csepegtessük le és aprítsuk fel. A friss paradicsomot szintén aprítsuk, eközben a magjait távolítsuk el. A fenyőmagokat serpenyőben szárazon pirítsuk arany-barnára, majd tegyük félre. A metélőhagymát aprítsuk fel. Az ízesített cottage cheese-t keverjük össze a felszeletelt paradicsomokkal, és töltsük a felezett uborkákba. Tálaljuk fenyőmaggal és az aprított metélőhagymával.