Kecskesajt grillezett dinnyével és bodzás vinaigrette öntettel

Adagok: 4
Előkészítési idő: kb. 30 perc
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
  • 200 g kecskesajt
  • 1 mézdinnye
  • 1 sárgadinnye
  • 1 görögdinnye
  • 110 ml bodzaszörp
  • 1 evőkanál Italian Rosso ecet
  • 1 evőkanál Castello extra szűz olívaolaj
  • madársaláta
  • 3 evőkanál bio dióféle-keverék
  • Le Gusto só és bors

Elkészítés:

Elkészítés

A kecskesajtot vegyük ki a léből, konyhai törlő segítségével töröljük szárazra, formázzuk a kívánt alakra és ízesítsük sóval, borssal. A dinnyéket vágjuk tetszés szerinti alakúra és forró rácson közvetlen tűz felett grillezzük. A vinaigrette öntethez egy lábasban főzzük fel a bodzaszörpöt az ecettel, hagyjuk kihűlni, majd adjuk hozzá az olívaolajt. A madársalátát mossuk meg és konyhai törlő segítségével töröljük szárazra. A grillezett dinnyét és a sajtot tetszés szerint rendezzük egy tányérra, majd tálaljuk madársalátával és diófélékkel. Végül a fogást csepegtessük meg a bodzás vinaigrette öntettel.