Laktóz-és gluténmentes tejszínes-brokkolis pulykamell

Adagok: 2
Elkészítési idő: 90 Perc
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
  • 2 ek Castello olívaolaj
  • 300 g Húsmester pulykamell
  • 1/2 fej brokkoli
  • 1/2 fej karfiol
  • 1 db piros kaliforniai paprika
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • Le Gusto só
  • Le Gusto bors
  • 1 mk Le Gusto oregánó
  • 1 tk Le Gusto bazsalikom
  • 1 tk Le Gusto pirospaprika
  • 400 ml Milfina - Enjoy Free! tejszín
  • 200 g Carloni - Enjoy Free! Fusilli tészta

Elkészítés:

Elkészítés

Tegyük fel forrni a brokkolit és a karfiolt, ízesítsük sóval és borssal. 10 perc elteltével vegyük le a tűzről, és szűrjük le. Ezt követően vegyünk elő egy serpenyőt, olívaolaj dinszteljük meg a finomra vágott vöröshagymát, és adjuk hozzá sót, borsot, gerezdre vágott fokhagymát, majd a felkockázott pulykamellet. Pirospaprikát, oregánót és bazsalikomot szórjunk a húsra, és süssük addig, amíg le nem pirul. Ezután adjuk hozzá a kockára vágott piros kaliforniai paprikát, öntsük fel a tejszínnel, és forraljuk fel. Ízesítsük sóval és borssal, majd adjuk hozzá a korábban megfőtt brokkolit és karfiolt.
Egy másik edényben főzzük meg a tésztát a csomagoláson található elkészítési javaslat szerint. A főtt tésztát keverjük össze a tejszínes-brokkolis pulyamellel.
Tálaláskor sajttal, petrezselyemmel díszíthetjük.

A receptvideót az ALDI YouTube csatornáján is megnézheti. Klikkeljen ide!