Marhapörkölt mangóval

Adagok: 4
Előkészítési idő:
Hozzávalók
Hozzávalók:
  • 1400 g marhahús
  • 4 csokor zöldhagyma
  • 4 darab mangó
  • 12 evőkanál Bellasan olívaolaj
  • 3-4 evőkanál mangó chutney
  • 2 evőkanál pisztáciamag
  • 1/4 l vörösbor
  • Le Gusto só, bors, curry

Elkészítés:

Elkészítés

Először a gyümölcshúst vágjuk le szeletekben a magról. Ezután az így kapott mennyiség 2/3-át még kisebb darabokra aprítjuk és pürésítjük. A marhahúst kockákra vágjuk, kevés olívaolajat és vörösbort forrósítunk, és a húst megpirítjuk benne. Sóval és borssal ízesítjük.

Köretként a zöldhagymákat ferdén szeletekre vágjuk, a megmaradt mangódarabokkal és a mangó chutneyval összekeverjük, sóval és borssal ízesítjük.

Finomításként még néhány pisztáciamagot szórunk a tetejére.

Jó étvágyat kívánunk!