
Pita garnéla-szuvlakival
Adagok:
4
Előkészítési idő:
30 perc
Nehézségi fok:
Közepes
Hozzávalók
Hozzávalók:
- Almare Seafood garnélarák
- 1 csomag pita
- 1 gerezd fokhagyma
- kevés szárított kakukkfű, rozmaring, oregánó és majoránna
- 50 g salátalevél
- 2 db paradicsom
- 1/4 kígyóuborka
- 100 g Lyttos eredeti görög tzatziki
- 1 fej
- Le Gusto só és bors
Elkészítés:
ElkészítésA paradicsomot, hagymát és uborkát vágjuk vékony karikákra. A fokhagymát hámozzuk meg és aprítsuk finomra.
Készítsünk garnélanyársakat, fűszerezzük fokhagymával, kakukkfűvel, rozmaringgal, oregánóval és majoránnával, majd a grillen a nyárs mindkét oldalát süssük kb. 3 percig. Ízesítsük sóval és borssal. A pita csíkokat felezzük el és mindkét oldalukat kb. 4 percig grillezzük. Mind a négy csíkot borítsuk be salátával és paradicsom- illetve uborkaszeletekkel. Egy-egy garnélanyársat helyezzünk a tetejükre, tegyünk rá tzatzikit, végül borítsuk be a hagymaszeletekkel és a második csík pitával.