Sajttal és baconnel töltött kenyér

Adagok: 4
Elkészítési idő: kb. 30 Perc
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
  • 2 darab Azon Melegében kovászos cipó
  • 150 g kockázott bacon
  • 150 g Milfina reszelt trappista sajt
  • 1 ek. Castello olívaolaj
  • 1 szál újhagyma
  • ízlés szerint Le Gusto tengeri só és Le Gusto őrölt fekete bors

Elkészítés:

Elkészítés

A cipókat rácsosan bevágjuk, de nem vágjuk át teljesen. A réseket óvatosan megtöltjük a baconnel és a sajttal. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, megkenjük olívaolajjal. A cipókat 180 °C-on kb. 15 - 20 percig sütjük (amíg a sajt teljesen megolvad). Tálalás előtt megszórjuk apróra vágott újhagymával.