Sárgarépás metélt bazsalikomos pestoval

Adagok: 4
Előkészítési idő: kb. 25-30 perc
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
  • 500 g sárgarépa
  • 360 g Császár boglyas szélesmetélt
  • 3 evőkanál Castello extra szűz olívaolaj
  • 1 üveg Carloni Pesto Genovese
  • 50 g Cuina Nobile Grana Padano
  • Le Gusto Fűszermalom só
  • Le Gusto Fűszermalom bors

Elkészítés:

Elkészítés

Hámozzuk meg a sárgarépát, majd vágjuk apró csíkokra.
Főzzük meg a tésztát, de ne teljesen puhára (al dente).
Eközben egy serpenyőben melegítsünk olajat, helyezzük rá a sárgarépa csíkokat, és kb. 3-4 percig pirítsuk. Ízesítsük sóval és borssal. Adjuk hozzá a pestot.
A tésztát egy szűrőkanálban csepegtessük le egy kicsit, és - még nedvesen – tegyük szintén a serpenyőbe. Az egészet keverjük össze, majd helyezzük tányérokra. Tálalás előtt szórjunk Grana Padanot a tésztára.