Fahéjas csokoládéital

Adagok: 4
Előkészítési idő: 5
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
  • 100 ml Milfina tejszínhab
  • 500 ml Milfina tartós tej, zsírtartalom: 3,5%
  • 1 tk Le Gusto fahéj
  • 150 g Moser Roth finom étcsokoládé 70 %
  • 20 g cukor
  • 1 csomag Bella vaníliás cukor
  • ---
  • A díszítéshez:
  • Le Gusto fahéj
  • Kevés aprított Moser Roth finom étcsokoládé 70 %

Elkészítés:

Elkészítés

A tejszínt egy konyhai mixer (habverő) segítségével keverjük krémesre. A tejet forraljuk fel a fahéjjal, majd vegyük le a tűzhelyről. Vágjuk nagyobb darabokra a csokoládét, majd a cukorral és a vaníliás cukorral együtt tegyük bele a forró tejbe, és keverjük össze. Töltsük csészékbe és tegyünk rá tejszínhabot.

Egy kevés fahéjporral és aprított csokoládéval díszítsük.