Gránátalmás puncs fekete teával és barna rummal

Adagok: 5
Elkészítési idő: kb. 20 Perc
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
  • 1 gyömbér (kb. 5 - 10 g)
  • 1 ek. virágméz
  • 8 cl Goldland málnaszörp
  • 1 l Mr.Perkins fekete tea
  • 2 darab gránátalma
  • 6 cl Silverstone barna rum

Elkészítés:

Elkészítés

A gyömbért meghámozzuk, félbevágjuk. A mézet, a málnaszörpot, a teát és a gyömbért felfőzzük.

Egy villa segítségével eltávolítjuk a magokat a gránátalmából, ügyelve arra, hogy a levét felfogjuk. A gránátalma magjait és levét a teához adjuk, még egyszer felforraljuk, és lefedve kb. 5 percig ázni hagyjuk.

A gyömbért kivesszük a puncsból , hozzáadjuk a rumot, és forrón kínáljuk.