
Gránátalmás puncs fekete teával és barna rummal
Adagok:
5
Elkészítési idő:
kb.
20
Perc
Nehézségi fok:
Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
- 1 gyömbér (kb. 5 - 10 g)
- 1 ek. virágméz
- 8 cl Goldland málnaszörp
- 1 l Mr.Perkins fekete tea
- 2 darab gránátalma
- 6 cl Silverstone barna rum
Elkészítés:
ElkészítésA gyömbért meghámozzuk, félbevágjuk. A mézet, a málnaszörpot, a teát és a gyömbért felfőzzük.
Egy villa segítségével eltávolítjuk a magokat a gránátalmából, ügyelve arra, hogy a levét felfogjuk. A gránátalma magjait és levét a teához adjuk, még egyszer felforraljuk, és lefedve kb. 5 percig ázni hagyjuk.
A gyömbért kivesszük a puncsból , hozzáadjuk a rumot, és forrón kínáljuk.