Az ellenőrzés következetes ellenőrzése

A minőség nem a véletlen műve, hanem szigorúan meghatározott követelmények és magas normák eredménye, amelyet átfogó és folyamatos ellenőrzésekkel lehet elérni és biztosítani. Az ALDI valamennyi élelmiszerét többszörösen is nagyító alá veszi. Csak így lehetünk biztosak abban, hogy a termékek eleget tesznek magas minőségi követelményeinknek.

Ami nem ízlik nekünk, az a polcokra sem kerülhet

Valamennyi beszállítónak független szaklaboratóriumokban, érzékszervi, mikrobiológiai és vegyi vizsgálatokkal kell bevizsgáltatnia termékeit, majd be kell mutatnia nekünk a megfelelő vizsgálati tanúsítványokat. Ezt követően mi ismételten szakosodott, független intézeteket bízunk meg a felülvizsgálattal. Így tehát az ellenőrzés ellenőrzésére kerül sor. Ezek kiegészítésére saját szenzorikus (érzékszervi) teszteléseket is folytatunk. Ezekre az a szabály érvényes: ami nem ízlik nekünk, az a polcokra sem kerülhet.

Transz-zsírsavak: Mi már azelőtt is megköveteltük beszállítóinktól a teljes zsírtartalomra vonatkoztatott 2%-os transz-zsírsav határérték betartását, mielőtt jogszabály  az élelmiszerekben előforduló transz-zsírsavak arányát korlátozni kezdte volna. Ebből a szempontból tehát az ALDI pár lépéssel a törvényhozás előtt jár. És segít Önöknek abban, hogy egészségesebben éljenek.