Vezető diszkontláncként arra törekszünk, hogy vevőinknek minden nap az idényhez igazodó, változatos választékot kínáljunk friss és megbízható zöldség- és gyümölcstermékekből.

Minden nap friss gyümölcs és zöldség

Az olyan egészséges élelmiszerek, mint a friss gyümölcs és zöldség, a kiegyensúlyozott táplálkozás fontos részét képezik. Hogy az értékes vitaminok és tápanyagok ne menjenek veszendőbe, a raktározási és szállítási időket a minimumra csökkentettük. Azért, hogy vevőinknek a lehető legfrissebben kínálhassuk a gyümölcsöt és zöldséget, üzleteinkbe kizárólag a napi szükségletnek megfelelő mennyiséget rendeljük, melyet nap mint nap frissen szállítanak le. Ahol lehetséges, ott előnyben részesítjük a regionális termékeket és a magyar termelők áruját. A szállítási utak rövidsége pedig nem csupán az áruk frissességére van pozitív hatással, de a környezetre is.

Új minőségi normák a maradványanyagok lényeges csökkentéséért

A minőségbiztosítás egy további fontos szempontja a növényvédőszer-maradványanyagok csökkentése. Célunk, hogy lehetőség szerint olyan gyümölcsöt és zöldséget kínáljunk, amely messzemenőkig mentes minden károsanyag-terheléstől, de legalábbis csak csekély, az egészségre nem ártalmas maradványokat tartalmaz.