A fogyasztási cikkekkel rendszeresen új mércét teremtünk

Hetente kétszer minőségi akciós termékekkel lepjük meg vásárlóinkat, amelyeket különböző témák köré rendezünk – pl. sport és szabadidő, iskola és iroda, barkácsolás és kert, vagy fürdőszoba és konyha. Nálunk a vevők igazán jó vásárt csinálhatnak. Ennek során nagy hangsúlyt helyezünk a saját márkás termékekre, amelyek minősége mindenképpen felveszi a versenyt a neves márkatermékekkel: mind funkcionalitás, mind pedig biztonság és károsanyag-mentesség tekintetében.

Folyamatos minőségi fejlesztés márkás színvonalon

Annak érdekében, hogy sikerüljön összehozni a mennyiséget a minőséggel, különböző szakértőket, például textilipari és villamosmérnököket foglalkoztatunk, akik támogatják beszerzőinket tudásukkal. Ezen felül különböző szakmai intézetekkel is együttműködünk. Sikerünk kulcsát azonban a részletes minőségi követelmények jelentik, amelyeket intenzív piaci megfigyelések és műszaki fejlesztések alapján minden egyes termékre meghatározunk: az egyes alkotórészek teljesítményére és funkcionalitására vonatkozóan ugyanúgy, mint a kialakítás, a használat, a biztonság és a károsanyag-mentesség tekintetében. Mivel ennek kapcsán szorosan együttműködünk és egyeztetünk beszállítóinkkal, közben segítséget nyújtunk nekik ahhoz, hogy képesek legyenek legyártani az általunk elvárt minőséget.

A beszállítók által többszörösen ellenőrzött biztonság

Magas minőségi követelményeink betartását a termékfejlesztéstől egészen az értékesítésig többszöri ellenőrzésnek vetjük alá. Ennek során a következő alapelvet követjük: minél fontosabb egy termék biztonságossága, annál szigorúbb az ellenőrzés. Valamennyi beszállítónk köteles termékeit független vizsgáló intézetekkel, mindenre kiterjedően bevizsgáltatni, és azok kifogástalan minőségét az aktuális vizsgálati tanúsítványokkal és védjegyekkel igazolni. Ennek során sok termék esetében olyan speciális vizsgálati eljárásokhoz is ragaszkodunk, amelyek szigorúbbak a törvényben megkövetelt mértéknél.

Tanúsított biztonság

A vásárlók a felhasználóbarát, nagy teljesítményű és biztonságos termékeket a rajtuk elhelyezett vizsgálati jelekről ismerik fel. A GS-jelölést vásárlóink számos elektromos készülékünkön találják meg. A jelölés garantálja, hogy a termék megfelel a termékbiztonsági törvény biztonságtechnikai követelményeinek, valamint a vonatkozó szabványok előírásainak. A gyártóüzemek ellenőrzésével azt is biztosítani tudjuk, hogy csak olyan termékek kerüljenek forgalomba, amelyek pontosan megfelelnek a bevizsgált mintadarabnak. Ezen felül szúrópróbaszerűen mintát veszünk a beszállítók raktárából, és a termékeket független szakmai intézetekkel vizsgáltatjuk meg. Elektromos berendezések esetében az elektromágneses összeférhetőséget is vizsgáljuk.

Az „LGA tested“ tanúsítvány a pontosan meghatározott terméktulajdonságok hosszú távú fenntartását igazolja, az „LGA tested Quality“ jelölés pedig a fogyasztási cikk teljes körűen ellenőrzött, állandó minőségét jelzi.

A Bureau Veritas Quality Check minőségi címke biztosítja Önt arról, hogy ez a termék megfelelt a releváns károsanyagokra vonatkozó ellenőrzésen. A felhasznált anyagok elemzése már a nyersanyagnál elkezdődik, és a végtermék vizsgálatával zárul le. A gyártás során további áruellenőrzésre kerül sor, amely a feldolgozás minőségének vizsgálatára irányul. Cipők esetében ezen felül a szabást is ellenőrzésnek vetik alá.

Teljes körű vizsgálatok – károsanyagokra is

A fenti ellenőrzéseken túlmenően, fogyasztási cikkeink minőségét független szakmai intézetekkel is bevizsgáltatjuk az esetleges károsanyag-terhelésre és kibocsátásra vonatkozóan. Például saját vizsgálati terveket fejlesztettünk ki, és minden esetben azt az elvet valljuk, hogy a törvényben előírt határértékeket nem csak be kell tartani, de lehetőség szerint még alacsonyabb értékeket is kell elérni. Azokban az esetekben, ahol nem áll rendelkezésre törvényi előírás, vizsgáló intézetek határértékeit vesszük alapul vagy saját referenciaértékeket vezetünk be.

Rendszeresen megvizsgáljuk az általunk kínált termékek kémiai, mechanikai, elektromos és használati tulajdonságait. Többek között vizsgáljuk az elektromos és mechanikus berendezések ergonomikus kialakítását, használhatóságát és teljesítményét, vagy például a sporteszközök és bútorok könnyű összeszerelhetőségét. Saját minőségbiztosítási osztályunkon ellenőrizzük a ruházati cikkek kidolgozását, szabását, valamint viselési kényelmét és megvizsgáljuk az anyagok minőségét mosás előtt és többszöri mosás után.