Testméretei alapján itt tudja a helyes ruhaméretet megállapítani

A megfelelő konfekcióméret kiválasztása

A következő méretekre lesz szükség:

  1. Mellbőség: A mell legerősebb részén, vízszintesen mérje körbe.
  2. Derékbőség: A deréknál vízszintesen mérje körbe.
  3. Csípőbőség: A csípő legszélesebb részén, vízszintesen mérje körbe.

Mérettáblázat felsőruházathoz*:

A helyes fehérneműméret kiválasztása

A melltartóméret kiválasztása:
Sok nő rossz kosárméretű melltartót hord, mert nem is ismeri a saját valódi méretét. Pedig a tökéletes illeszkedés a legfontosabb egy melltartónál, hiszen a melltartónak elsősorban tartást kell adnia és a kötőszöveteket kell tehermentesítenie.

A következő méretekre lesz szükség:

  • Mellbőség: A mell legerősebb részén, vízszintesen mérje körbe.
  • Mell alatti körfogat: A mell alatt mérje körbe.

Mit jelent a szám a melltartó méretében?

A szám a mell alatti körfogatra utal. Kerekítse a mell alatti körfogatot megfelelően lefelé vagy felfelé, hogy megkapja a megfelelő számot. Például ha a mell alatti mérete 73 cm és 77 cm között van, akkor az Ön melltartómérete 75. A méretek 5 cm-es lépésekben nőnek. Minden melltartónál lehetőség van a szélesség állítására a melltartó kapcsánál. Ha az állítható méret ellenére a melltartó még mindig túl szoros vagy túl bő, pedig a kosár jól illeszkedik, válasszon egy másik melltartó méretet.

Mit jelent a betű a melltartó méretében?
A betű a kosár méretét adja meg. Ehhez számolja ki a mellbőség és a mell alatti körfogat különbségét.

A következő kosár méretek tartoznak az alább felsorolt különbségekhez:

Melltartó mérettáblázat

Minden nőnek máshogy kényelmes a melltartó mell alatti mérete. Egyes nők jobban érzik magukat, ha a melltartó a mell alatt szűkebb, míg mások inkább bővebb méretet szeretnek hordani. Ehhez tudnia kell, hogy az egyes kosárméretek különböző mell alatti méretekben kaphatók.

Például, ha Ön azt állapította meg, hogy a melltartómérete 75B (a fenti leírás alapján), és a mell alatti méretet mégis túl szűknek érzi, annak ellenére, hogy a kosár jól illeszkedik, váltson 80A méretű melltartóra. Ez a melltartó ugyanolyan kosármérettel rendelkezik, mint a 75B, mell alatti mérete viszont bővebb.

Alsónemű mérettáblázat (melltartó és bugyi)*

Tájékoztató a megfelelő szabás kiválasztásához

Ruhanemű vásárlásánál az egyik legfontosabb minőségjegy a szabás. Különösen központi kérdés ez olyan termékek esetén, mint például a blúzok és a nadrágok. Ezért ruházati termékeink szabásának kialakításakor a standardizált mérettáblázatokhoz igazodunk. A megfelelő méret kiválasztásának megkönnyítése érdekében a „Tájékoztató a megfelelő szabás kiválasztásához” című pont hasznos segítséget nyújt a helyes döntés meghozatalához.

A négy különböző színű ábrázoláson könnyen felismerheti a kiválasztott ruhanemű szabását. Mind a felső-, mind az alsóruházatnál testhez simuló, karcsúsított, normál és bő fazont különböztetünk meg.

Narancssárga: a test vonalát követő szabás, szorosan a testhez simul

Zöld: karcsúsított fazon, testhez közeli szabás

Lila: normál szabás, lezser viselet

Kék: bő fazon, nagyon lezser viselet

*Kérjük, vegye figyelembe, hogy a méretadatok a szabástól függően eltérőek lehetnek.