A vállalat

Az ALDI az ALDI DÉL vállalatcsoport tagja. A vállalatcsoport a világ számos országában rendelkezik jogilag önálló fiókteleppel. Jelen vagyunk Ausztriában, Svájcban, Szlovéniában, Olaszországban, Nagy-Britanniában és Írországban, valamint az USA 31 államában a keleti parttól Kansasig és Ausztráliában is. Az ALDI Magyarországon 2008 óta van jelen a piacon, jelenleg 135 üzlettel, és a vállalat folyamatosan tovább terjeszkedik.

ALDI: piacvezető élelmiszer kiskereskedelmi márka Magyarországon
A mi elvárásunk: magas minőség alacsony áron

Az ALDI név az elmúlt évtizedek során meghatározó fogalommá vált Magyarországon. Egyet jelent az egyenletesen magas minőséggel és a tartósan alacsony árakkal. Független ár- és készletpolitikánk lehetővé teszi, hogy kedvező áron kínáljunk kiváló minőségű élelmiszereket és fogyasztási cikkeket. Ez sikerünk alapja. Ebben vásárlóink is megbízhatnak. 

Sikerünk titka: egyszerűség és megbízhatóság 
A legjobb ötletek érthetőségükkel és korlátlan megvalósíthatóságukkal győznek meg. Mi elköteleztük magunkat a diszkont elv mellett: csak a lényegre koncentrálunk. Ez egy egyszerű koncepció, mely az egész világon érvényesül, úgy Európában, mint az USA-ban vagy Ausztráliában.