Mindig ALDI

Az ALDI az ALDI DÉL vállalatcsoport tagja. A vállalatcsoport a világ számos országában rendelkezik jogilag önálló fiókteleppel. Jelen vagyunk Németországban, Ausztriában, Svájcban, Szlovéniában, Olaszországban, Nagy-Britanniában és Írországban, és az USA, Ausztráliában valamint Kínában is.

Az ALDI piacvezető élelmiszer kiskereskedelmi márka.  Magyarországon 2008 óta van jelen a piacon, jelenleg több mint 150 üzlettel, és a vállalat folyamatosan tovább terjeszkedik.

Mindig alacsony árakkal várjuk

Az ALDI név az elmúlt évtized során meghatározó fogalommá vált Magyarországon. Egyet jelent az egyenletesen magas minőséggel és a tartósan alacsony árakkal. Független ár- és készletpolitikánk lehetővé teszi, hogy kedvező áron kínáljunk kiváló minőségű élelmiszereket és fogyasztási cikkeket. Hetente többször is akciókkal várjuk vásárlóinkat.

Mindig magas minőséget kínálunk

Kiemelt hangsúlyt fektetünk termékeink magas minőségére- sok esetben a törvényileg előírt szabályoknál is magasabb sztenderdek elé állítjuk kínálatunkat. A minőségirányítás területén szakértőket alkalmazunk, például élelmiszervegyészeket és - technológusokat, vegyészeket, textil- és villamosmérnököket.

Mindig fenntarthatóan működünk

Felelősségteljes környezetpolitikánk kiterjed üzleteinkre, munkatársainkra, beszállítóinkra és termékeinkre. felelős vállalatként kiemelt figyelmet fordítunk a fenntartható fejlődésre, bolygónk megóvására.

Mindig figyelmesek vagyunk

Évről évre nő azoknak a száma, akik valamilyen ételintolerancia miatt speciális étrendre szorulnak. Éppen ezért nagy választékban kínálunk laktóz- és gluténmentes termékeket áruházainkban, ezzel segítve a speciális étrendhez szükséges hozzávalók és élelmiszerek gyors és könnyű beszerzését.