Magas minőség, alacsony áron

Az ALDI név az elmúlt évtizedek során meghatározó fogalommá vált. Tartósan magas minőséget jelent folyamatosan alacsony áron. Saját ár- és készletpolitikánk lehetővé teszi, hogy kedvező áron kínáljunk kiváló minőségű élelmiszereket és egyéb fogyasztási cikkeket. Ez sikerünk alapja, amelyben bízhatnak vásárlóink.

Sikerünk titka: egyszerűség és megbízhatóság

A legjobb ötletek egyértelműségük és korlátokat nem ismerő megvalósításuk által válnak kiemelkedővé. A diszkont elv megvalósítása mellett köteleztük el magunkat, amely egyet jelent azzal, hogy a lényegre koncentrálunk. Egy egyszerű koncepció, amely az egész világon megállja a helyét, legyen szó akár Európáról, az USA-ról vagy Ausztráliáról.

ALDI-DÉL

Az ALDI Magyarország az ALDI-Dél vállalatcsoport tagja, mely a világ számos országában jogilag önálló társaságokon keresztül képviselteti magát. Nagy-Britanniában és Írországban üzleteink száma 660, 1 360 üzlettel vagyunk jelen 31 amerikai tagállamban a keleti parttól Kansasig. A Hofer név alatt Ausztriában több, mint 450 üzletünk működik. Mindemellett folyamatosan tovább növekszünk: az Ausztráliában található üzleteink száma 360. 2005-ben nyitottuk meg első üzleteinket Svájcban és Szlovéniában, 2008-tól pedig Magyarországon is jelen vagyunk.

ALDI-DÉL és ALDI-ÉSZAK

Észak- és Kelet-Németországban az ALDI-Észak vállalatcsoport saját üzlethálózattal rendelkezik. A két vállalatcsoport jogilag, pénzügyileg és szervezetileg egymástól független, kapcsolatuk alapját baráti együttműködés határozza meg.