Büszkék vagyunk saját márkás termékeinkre!

Az ALDI hét sajátmárkás terméke, illetve termékcsaládja nyerte el az idei Az Év Terméke Díjat, amelyet a GfK Hungária 2000 fős közvélemény-kutatása alapján ítéltek oda.

A Kokárdás tejtermékcsalád 2017 után immár másodszor nyeri el a megtisztelő címet a tejtermékek kategóriában, 1,5%-os, 2,8%-os és 3,5%-os zsírtartalmú, egy literes tejekből, valamint az 500 grammos, zsírszegény tehéntúróból álló válogatással.
Az ALDI Kokárdás Gyümölcsjoghurt termékcsaládja (150 és 850 grammos kiszerelésben) az ízesített joghurtok kategórianyertese.
Az ALDI kínálatában kiemelt helyet kapó laktózmentes válogatás, lágysajt terméke, valamint a 2,8%os laktózmentes tej a laktózmentes termékcsalád kategória díjazottai. A bio juh- és kecskesajt kategória nyertesei az ellenőrzött ökológiai gazdaságból származó, bio juh- és kecsketejből készített 8 féle ízben készülő sajt-specialitások.
A bioitalok között diadalmaskodó ALDI bio vegán, arabica kávéval feltuningolt mandulaital macchiato, kurkuma és matcha ízben kapható.
A teljes kiőrlésű pékáruk két nyertese az ALDI teljes kiőrlésű rozsos bucija, illetve sokmagvas rusztikus baguette-je, amelyek az „Azon melegében” látványpékségeiben érhetőek el.
A kenyérfélék nyertese, az ALDI Focaccia Grande egy valódi innováció, margarinos, paradicsomos, fűszeres töltelékkel.
Díjnyertes termékeinket ITT találja.

Az ALDI 7 saját márkás terméke, illetve termékcsaládja nyerte el az idei Az Év Terméke Díjat, amelyet a GfK Hungária 2 000 fős közvélemény-kutatása alapján ítéltek oda.Az Év Terméke Díj programban pályázó termékeket a magyar fogyasztók döntései alapján díjazzák, így a tényleges felhasználói, vásárlói tapasztalatok döntik el, hogy kik kapják meg az elismerést. A felmérést végző GfK kutatása során a fogyasztók az attraktivitás, az innováció és az elégedettség mentén értékelik a termékeket, a végső sorrendet pedig az előző három szempont alapján összesített, úgynevezett POY index határozza meg.