Az ALDI laktózmentes tejföle a Szupermenta teszt* legjobbja!

Az ALDI kiemelt figyelmet fordít az ételintoleranciában szenvedők speciális igényeinek kielégítésére, épp ezért nagyon büszke arra, hogy a Szupermenta termékteszt laktózmentes tejfölök kategóriájában a Milfina Enjoy Free a legmagasabb pontszámot kapta.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal által szervezett Szupermenta terméktesztek eredményei laboratóriumi, érzékszervi, hatósági és kedveltségi vizsgálatokkal alátámasztott, hiteles szakvéleményeken alapulnak.

Az ALDI kínálatában országszerte több mint 100 „mentes” termékből álló kínálattal kívánja segíteni a glutén- és laktózintoleranciában szenvedők választását, a Szupermenta díj pedig ezen törekvésünk rangos elismerése.
Díjnyertes termékeinket ITT találja.

*=A Szupermenta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szemléletformáló kampánya, amely az élelmiszerek tudatos kiválasztásához nyújt gyakorlati segítséget. A kampány és a terméktesztek részleteiről a szupermenta.hu oldalon található bővebb információ.
A Szupermenta terméktesztek teljesen egyediek és utánozhatatlanok, hiszen a NÉBIH hatósági felügyelői bekérhetik a termékek gyártmánylapját, így a laboratóriumi vizsgálatok eredményeit összehasonlítva elemezhetik, vajon tényleg azt tartalmazzák-e a termékek, amit a csomagoláson feltüntettek. Problémás termékek esetén pedig azonnali intézkedésekre is lehetőség adódik. 
szupermenta.hu oldalon laboratóriumi, érzékszervi, hatósági és kedveltségi vizsgálatokkal alátámasztott, hiteles szakvéleményeket tesznek közzé.