Sajtóközlemények 2015

Három jótékonysági akció, 8,5 millió forint adomány: segített az ALDI

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. ebben az évben is számos karitatív akciót indított el, amelyek révén több, társadalmilag fontos ügy számára biztosított támogatást, egyúttal vásárlói számára is lehetőséget biztosított, hogy részt vegyenek a nemes ügyekért dolgozó szervezetek segítésében.

Székesfehérvári kisiskolásoknak tartott felvilágosító órát a kézmosás fontosságáról az ALDI és az UNICEF Magyarország

Székesfehérváron, a Felsővárosi Általános Iskola két osztályának is tartott felvilágosító órát a rendszeres és alapos kézmosás fontosságáról a „Tiszta kéz és kész” nevű közös akciójával az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. és az UNICEF Magyarország.

Egyhónapos kampányt indít kisiskolás gyerekeknek az ALDI és az UNICEF Magyarország a kézmosás fontosságáról

„Tiszta kéz és kész” néven közös akcióval hívja fel az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. és az UNICEF Magyarország a gyermekek figyelmét a tiszta ivóvíz értékére, a baktériumok és fertőzések jelentette veszélyekre, valamint az alapos és rendszeres kézmosás fontosságára a nemzetközi kézmosás világnapjától kezdve egy hónapon át.

GO PINK! - az ALDI és a Bio-Fungi idén is támogatja a Magyar Rákellenes Ligát

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. és a Bio-Fungi Kft. idén is csatlakoznak a mellrák elleni küzdelmet segítő Go Pink elnevezésű nemzetközi kezdeményezéshez, amelynek során a két vállalat közösen támogatja a Magyar Rákellenes Ligát.

Segítettek az ALDI vásárlói: több, mint 3,6 millió forint adomány gyűlt össze a Bátor Tábor részére

Ismét jelentős mértékben segítettek az ALDI vásárlói egy jótékonysági szervezetnek: sokan vettek részt az áruházlánc májusi akciójában, amely során az ALDI minden ötezer forint feletti vásárlás után 15 forintot ajánlott fel a Bátor Tábor részére.

A Bátor Tábort támogatják az ALDI vásárlói

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. immár másodszor támogatja a Bátor Tábort. A 2001-ben életre hívott Bátor Tábor komplex terápiás rekreációs programokat kínál daganatos, cukorbeteg, krónikus ízületi gyulladással, valamint haemophiliával kezelt gyermekek és családjaik részére.