Sajtóközlemények 2016

Az ALDI január elsejétől 22 százalékkal csökkenti a baromfihús és a tojás árát

A jövő évben hatályba lépő élelmiszeráfa-csökkentés alapján a baromfihús és a tojás forgalmi adója 27 százalékról 5 százalékra csökken, így a 22 százalékos áfacsökkentés révén az érintett termékek mintegy 17 százalékkal kerülnek majd kevesebbe. Az ALDI azonban tovább megy és vásárlóinak nem csupán az áfa változásból adódó árelőnyt adja tovább, hanem minden érintett termék bruttó árát 22%-kal csökkenti.

Három új üzlettel bővül az ALDI hálózata

Modernizált belső térrel, új, szélesebb első folyosóval, megújult színvilággal, termékcsoport-megjelölő táblákkal, több ponton LED technológiájú megvilágítással, új zöldség-gyümölcs felépítménnyel és ingyenes wifi-szolgáltatással várja vásárlóit az ALDI három új, december 15-én nyíló üzlete.

Magyar vezérigazgató a Hofernél, új ügyvezető az ALDI Magyarország élén

Székács Tibor, az ALDI Magyarország ügyvezető igazgatója tíz év után új kihívások elé néz: januártól az öt országot magában foglaló Hofer csoport vezérigazgatójaként, Ausztriában folytatja pályafutását. A magyar vállalatot 2017. januártól Bernhard Haider vezeti.

Az ALDI már szeptember óta magasabb átvételi árat fizet a tejért, az esetek többségében ez nem járt fogyasztói áremeléssel

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. már több mint egy hónapja magasabb átvételi árat fizet a friss és tartós tej-, illetve a tejtermékek beszállítóinak, az áruházlánc vásárlóinak mégsem kell többet fizetni a legtöbb tejtermékért.

SuperStore-díjat nyert az ALDI

A Trade Magazin és a Trade Marketing Klub által meghirdetett SuperStore versenyen egy szakmai zsűri választotta ki a nyertes pályázatokat: diszkont kategóriában az ALDI szántódi, Siófok utcai üzlete nyert.

Speciális élelmiszerek az ALDI kínálatában

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. mindenkire figyel és termékkínálatát úgy alakítja ki, hogy a speciális étrendet folytató vásárlók is megtalálják az étrendjükbe illeszthető termékeket.

Az ALDI megnyitotta első éjjel-nappal nyitva tartó üzletét Magyarországon

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. most először nyit folyamatosan nyitva tartó üzletet, ezzel is hozzájárulva a fesztiválozók gondtalan pihenéséhez és szórakozásához. Az új ALDI üzlet az Óbudai-szigeten, a kemping mellett, a 63. szektorban található.

Két új áruházzal bővül az ALDI

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. augusztus 4-én Csepelen és Kecskeméten is nyit egy-egy áruházat, ezzel pedig 113-ra növeli magyarországi üzleteinek számát.

Másodszor is Superbrands-díjas az ALDI

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. nagyon büszke arra, hogy immár másodszor nyerte el a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága által odaítélt Superbrands díjat.

Prémium minőségű, válogatott gyümölcsök az ALDI kínálatában

Az ALDI Magyarország kínálatában található „Nekünk érett!” termékek a legoptimálisabb érettségi fokon, klímafóliában érkeznek, így garantálva a hosszan tartó frissességet, a tökéletes ízélményt és a tartósan magas minőséget.

Magas minőségű tejtermékeket az ALDI-ból

Az ALDI Magyarország számára kiemelten fontos, hogy vásárlói igényeihez igazodva, minden esetben magas minőségű termékeket kínáljon áruházaiban. Így van ez a tej és a tejtermékek esetében is.

A Balatonon erősít az ALDI

Június közepétől immár nyolc ALDI áruházban vásárolhatunk a Balaton körül: az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. Balatonfüreden és Szántódon is új áruházat nyit.

Dupláz Szegeden az ALDI

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2016. május 12-én megnyitja második szegedi áruházát. A nyitás napján 2.000 Ft feletti vásárlás esetén ajándék hot dog és az ALDI-ra jellemző kihagyhatatlan akciók várják a vásárlókat.

Több ezer fővel bővült az ALDI

A diszkontlánc „Rajongunk a méhecskékért” kampánya a méhek védelmére hívja fel a figyelmet, amelynek első lépéseként az ALDI egy több ezer méhecskét befogadó méhecskeházat épített.

Vasárnap is várja vásárlóit az ALDI:

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. az Országgyűlés által a vasárnapi zárvatartás visszavonásáról szóló törvény megszavazása után már most vasárnap is várja vásárlóit.

Újabb áruházat nyit az ALDI

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2016. április 14-én megnyitja 108. magyarországi áruházát. Az új üzlet Budapesten, az Óceánárok utca 3-5. szám alatt várja vásárlóit.

Vasárnap is várja vásárlóit az ALDI

Az ALDI Magyarország számára kiemelten fontos, hogy vásárlói igényeit figyelembe véve magas minőségű szolgáltatást nyújtson. Annak érdekében, hogy a vásárlók kényelmesen intézhessék bevásárlásaikat, a diszkontlánc budapesti, Vámház körút 1-3. szám alatt található üzlete március 6-tól vasárnaponként is nyitva tart.

Az ALDI világszerte 30 százalékkal csökkenti az általa kibocsátott üvegházhatású gázok mértékét

Ambiciózus célt fogalmazott meg az ALDI: a vállalat nemzetközi klímastratégiája szerint a cégcsoport valamennyi országban működő leányvállalata 2020-ra az eladótéri négyzetméter arányában 30 százalékkal csökkenti az üvegházhatású gázok kibocsátását a 2012-es bázisévhez képest.

22 százalékkal csökkenti az ALDI a sertéshús árát

Az ALDI ez év elejétől jelentősen csökkentette az üzleteiben kapható friss sertés tőkehús árát. A vállalat továbbra is elkötelezett aziránt, hogy vásárlói számára nem csupán a lehető legmagasabb minőségű, legjobb ár/érték arányú termékeket biztosítsa, hanem a legtöbb árelőnyt adja vevői számára.