Sajtóközlemények 2017

Rangos szakmai elismerést nyert az ALDI Magyarország átfogó zöldprogramja

Az ALDI Magyarország 2017-es komplex energiaprojektje elnyerte a CSR Hungary idei díját a „Környezet-Zöld kiválóság” kategóriában.

Diszkont benzinkutakat nyit az ALDI Magyarországon

Ismét újdonsággal jelentkezik az ALDI: diszkont automata üzemanyagtöltő állomásokat nyit több magyarországi áruházának parkolójában, ahol a vásárlók garantáltan kiváló minőségű, MSZ EN 590 és MSZ EN 228 normának megfelelő üzemanyagot tankolhatnak.

Ötödik alkalommal támogatja az ALDI a Go Pink kezdeményezést

Ötödik alkalommal vesz részt az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. a Go Pink kezdeményezésben, amely minden év októberében világszerte a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívja fel a figyelmet.

ALDI UTAZÁS: utazás, szállás és repülőjegy is foglalható az ALDI Magyarországnál

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. bejelentette, hogy az ALDI Dél több országához hasonlóan Magyarországon is utazással és szállással bővíti kínálatát.

A diszkont áruházláncok közül az ALDI Magyarország nyert elsőként felvételt az ENSZ fenntarthatósági hálózatának tagjai közé

A magyarországi diszkont élelmiszer-kiskereskedelmi vállalatok közül az ALDI Magyarország csatlakozott elsőként az ENSZ Global Compact (UNGC) kezdeményezéséhez.

A 2000-es évek egyik legnépszerűbb énekesnője tervez ruhát az ALDI számára

Az ALDI-val karöltve készítette el izgalmas ruhakollekcióját a különleges hangú amerikai énekesnő, Anastacia. Szeptember 14-étől az összes magyar ALDI-áruházban elérhetőek lesznek az énekesnő összetéveszthetetlen stílusát tükröző ruhadarabok, melyek segítségével a vásárlók könnyűszerrel vihetnek egy kis rockot az őszi ruhatárukba.

5+1 ideiglenes üzletet nyit a nyáron az ALDI Magyarországon

Három zenei fesztiválon, egy gyerekrendezvényen és a vizes világbajnokságon nyit pop-up üzleteket az ALDI Magyarország a nyár folyamán.

Példaértékű munkaadó lett az ALDI Magyarország

Az ALDI Magyarország elnyerte a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) „Megbízható Munkaadó 2017/18” díját.

Az ALDI a 17. FINA Világbajnokság és Masters Világbajnokság nemzeti főtámogatója

Együttműködési megállapodást kötött az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. és a 17. FINA Világbajnokság Szervező Bizottsága. A megállapodás szerint az ALDI nemzeti főtámogatója lesz a 2017-ben Budapesten és Balatonfüreden megrendezendő 17. FINA Világbajnokságnak és a Masters Világbajnokságnak.

Zöldárammal látja el a MOL az ALDI Magyarországot

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2017-től kezdve a MOL-tól vásárolt zöldárammal biztosítja valamennyi magyarországi létesítményének áramigényét.

Korszerűbb és innovatívabb logóra vált az ALDI

Az ALDI logó megújul, a dizájnváltás nemcsak a magyar ikonikus emblémát, hanem az ALDI SÜD vállalatcsoporthoz tartozó mind a kilenc ország logóját érinti. Az új dizájn innovatívabb és korszerűbb megjelenést kölcsönöz a vállalatnak.

ALDI sajátmárkás termékek: minden országban egyformán magas minőség

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. elkötelezett aziránt, hogy vásárlóinak minden esetben megbízható és magas minőségű termékeket kínáljon, kedvező áron.