Sajtóközlemények 2018

123 magyarországi ALDI áruháznál állít üzembe elektromosautó-töltőket az E.ON

Az energiavállalat és a kereskedelmi áruházlánc megállapodása értelmében 123 ALDI parkolójában lesz elérhető az E.ON által telepített és üzemeltetett elektromosautó-töltőállomás, és a legtöbb ezután épülő ALDI üzletnél is kiépítik majd a töltőket.

Rangos szakmai elismerést nyert az ALDI Magyarország átfogó zöldprogramja

Az ALDI Magyarország karbon semlegesség projektjével idén is elnyerte a CSR Hungary díját a „Környezet-Zöld kiválóság” kategóriában, ezen kívül 2018-ban a Felelős és fenntartható vállalatért kategóriában szintén díjat kapott.

300 000 forint fölé emeli az ALDI a teljes munkaidős kezdő bért 2019-től

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. közzétette a 2019. január 1-jétől magyarországi üzleteiben és biatorbágyi logisztikai központjában érvényes béreket: az áruházlánc bruttó 300 000 forint fölé emeli a kezdő pénztárosi, illetve logisztikai munkatársak bérét.

ALDI minőség: évi hétezer termékteszt, vakkóstolás minden nap

Az ALDI beszerzői és a partner szaklaboratóriumok évente mintegy hétezer termékbevizsgálást végeznek annak érdekében, hogy az áruházak polcaira a legjobb minőségű és ár-érték arányban is kiváló árucikkek kerüljenek.

Öt kategóriában nyert az ALDI a mentes termékek versenyében

Az ALDI Magyarország termékeit összesen öt kategóriában díjazták a PPH Média Élelmiszer magazinja által első alkalommal meghirdetett Mentes-M versenyen.

GO PINK! - az ALDI idén is összefog a mellrák ellen

Megelőzés, szűrés, önvizsgálat - a mellrák elleni küzdelemben évek óta részt vesz az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt., és idén partnereivel összefogva még többet szeretne tenni a GoPink! nemzetközi kezdeményezés sikeréért.

A magyar borokra fókuszál az ALDI új borstratégiája

Az ALDI Magyarország borkínálatának összeállításánál egyre nagyobb figyelmet kapnak a magyar pincészetek legkiválóbb ár-érték arányú tételei.

Megdőlt a vásárlószám rekord a Szigeten található ALDI-üzletben

Több mint 32 000 vásárló járt már az ALDI idén 375 négyzetméteresre növelt üzletében a Sziget Fesztivál első öt napján, ahol ebben az évben is bolti árakon lehet vásárolni.

Antarktisz és főszezon végi ajánlatok az ALDI UTAZÁS-nál

A nyári szezon utolsó hónapjában voltaképpen hideget-meleget egyaránt kínál az ALDI UTAZÁS, hiszen még bőven találni napfényes ajánlatokat, de az utazásszervező már jó előre gondol az őszi-téli utakra is – így az Antarktiszra és a trópusi éghajlatra is csábítja az utasokat.

Gyártói visszahívás miatt 13 fagyasztott zöldséget vont ki üzleteiből az ALDI

A Greenyard Kft. által előállított Gartengold márkájú fagyasztott zöldségeket a gyártó elővigyázatosságból visszahívja. Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. érintett 13 fagyasztott zöldségterméket azonnal eltávolította az áruházak polcairól. A vásárlók a termékek bármelyikét lejárati időtől függetlenül bármely ALDI üzletbe visszavihetik és az áruház a vásárlást igazoló blokk nélkül is visszatéríti a termék árát.

Napelemeket telepít az ALDI magyarországi üzleteire

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. a mai napon háztartási naperőművet helyezett üzembe soproni üzleténél. A vállalat ezzel tovább csökkenti a működéséből származó CO2-kibocsátását.

Az ALDI-nál is kezdődik a fesztiválszezon

Harmadik éve találkozhatnak a fesztiválozók ideiglenes ALDI- üzletekkel Magyarországon. Idén két ALDI pop-up üzlet és három ALDI GrillTerasz várja a zenei fesztiválok résztvevőit.

Kristinus, Vylyan, Twickel és Lajvér az ALDI saját borai között

Már megérkeztek az ALDI üzleteibe az idei nyár legfrissebb borai. Az új szortimentben számos izgalmas, kiváló ár-érték arányú hazai tétel is található, köztük olyanok is, amelyeket kimondottan az áruházlánc számára készítettek.

Újabb 20 ALDI üzlet ment élelmiszereket az Élelmiszerbankkal együttműködve

A kereskedelmi forgalomba már nem kerülő, de fogyasztásra még alkalmas élelmiszerek megmentése és rászorulók számára való eljuttatása érdekében az ALDI Magyarország tovább bővíti partnerségét az Élelmiszerbankkal, és hamarosan 72 áruház vesz részt a programban.

Chatbot az ALDI Magyarországnál

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. az ALDI nemzetközi hálózatán belül, és a hazai élelmiszer-kiskereskedelmi szektorban is elsőként indította el chatbot-szolgáltatását a Messengeren.

Megnyílt az ALDI első három diszkont benzinkútja Magyarországon

Mostantól az ALDI három magyarországi üzletének parkolójában diszkont automata üzemanyagtöltő állomások állnak a vásárlók rendelkezésére.

150 fővel növeli magyarországi létszámát az ALDI

Magyarországi jelenlétének további erősítése és a vásárlók zökkenőmentes kiszolgálása érdekében tovább növeli munkatársai létszámát az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt.

50 új munkahely létrehozásával nemzetközi IT-támogatási központot alakít ki Magyarországon az ALDI

Önálló cégbe szervezi és új, Pécsen nyíló irodája révén tovább növeli informatikai támogatási központját az ALDI.

Az Év Terméke: hét kategóriában díjazták az ALDI-t

Az ALDI hét sajátmárkás terméke, illetve termékcsaládja nyerte el az idei Az Év Terméke Díjat, amelyet a GfK Hungária 2000 fős közvélemény-kutatása alapján ítéltek oda.

Karbonsemleges működés az ALDI Magyarországnál

Az ALDI nem csak a fogyasztói, de a fenntarthatóság iránt is elkötelezett, ezért folyamatosan azon dolgozik, hogy csökkentse a működéséből származó károsanyag-kibocsátásokat.

Indulunk délre! A HOFER KG ALDI-üzleteket nyit Olaszországban

Az ALDI Olaszországi tevékenysége elindításával az ALDI DÉL vállalatcsoport már négy földrész tizenegy országában lesz jelen.

Sikeres magyar márkát vásárol meg az ALDI

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. a mai napon bejelentette, hogy megvásárolja az Alföldi Tej Kft. „Kokárdás” márkáját,  így hazai története során először szerez tulajdonjogot egy magyar brandben, amellyel évek óta sikeresen működik együtt.

Zöld kezdeményezések az ALDI-nál

Tavaly tavasszal hirdette meg az ALDI Magyarország faültetési pályázatát hazai általános iskolák számára: a nyertes intézményekben tanuló diákok immár maguk is figyelemmel kísérhetik az udvarukon cseperedő fák és bokrok életútját.