Sajtóközlemények 2019

Termékvisszahívás: őrölt mandulát hív vissza az ALDI

Az ALDI és beszállítója, a Märsch Importhandels GmbH visszahívja a „Happy Harvest Őrölt mandula, 200 g“ termékének azt a sorozatát, amelynek minőség megőrzési ideje 2020.04.13.

Oscar-díjas színésznő tervez az ALDI-nak

November 3-tól érhető el a Halle Berry nevével fémjelzett ruhakollekció az ALDI magyarországi üzleteiben. A kínálatban pólók, blúz, ruha, kardigán, farmer, sál és női táska található, a divatra fogékony vásárlók igényeire szabva.

Kivezeti a műanyag bevásárlótáskákat kínálatából az ALDI

Lebomló zacskók, többször használatos zöldségeszsákok, szilikon fedelek a tejtermékekre, bővülő számú e-töltők – az ALDI Magyarország folytatja korábban elkezdett környezetvédelmi törekvéseit, és számos innovatív lépést tesz a fenntarthatóság érdekében.

A fiatalok szívesen dolgoznának az ALDI-nál

Az ALDI Magyarország két rangos elismerést is elnyert a PwC Magyarország kutatása alapján: a tanácsadó cég és a Trade Magazin által idén másodjára átadott legjobb FMCG-munkahely Nívódíját, valamint a PwC Legvonzóbb Munkahelye Díjat a kiskereskedelmi kategóriában.

Három kategóriában nyert az ALDI a Mentes-M versenyen

Három kategóriában bizonyultak győztesnek az ALDI termékei a PPH Media Store Insider magazinja által idén második alkalommal meghirdetett Mentes-M versenyen. Az élelmiszer-kiskereskedelmi láncok közül idén is az ALDI hozta el a legtöbb díjat.

8800 négyzetméteres hűtőraktárat épít, és 50 fővel bővít az ALDI

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. cégvezetése és Biatorbágy polgármestere közösen lerakták a vállalat új hűtőraktárának alapkövét.

70 fős informatikai szolgáltató központot hoz létre Pécsett az ALDI

Az ALDI Dél vállalatcsoport 2012-ben döntött úgy, hogy magyarországi leányvállalata, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. keretein belül hozza létre azt a szervezeti egységet, amely európai üzleteinek nyújt informatikai támogatást.

Először nyit ideiglenes üzletet az ALDI a SZIN fesztiválon

A pop-up bolt mellett ingyenes GRILL ZÓNA, CHILL ZÓNA és ALDI GYM szabadtéri edzősátor várja a szegedi eseményre kilátogatókat.

Magyarországon egyedülálló légszűrőt telepített raktárába az ALDI

A szálló por mintegy 80%-át kiszűrő légtisztító berendezéssel rendkívül tiszta levegőjű munkakörülményeket biztosít logisztikai központjában az áruházlánc.

Felvillanyozóan alacsony árak az ALDI fesztiválboltjaiban

A korábbi évekhez megszokott módon az ALDI ismét normál bolti árakat alkalmaz fesztiválüzleteiben. Idén a Telekom VOLT Fesztiválon nyílik meg az első pop-up üzlet és GRILL ZÓNA.

Az ALDI és a P&G jóvoltából szebb, biztonságosabb és zöldebb lett a Kaffka Margit Általános Iskola udvara

Elkészült a zuglói Kaffka Margit Általános Iskola új udvara, amelyet az ALDI és a P&G iskolazöldítő programjának nyerteseként valósíthattak meg.

Termékvisszahívás: Fa építőjátékot hív vissza az ALDI

Az ALDI Magyarország és beszállítója, az U. Leinss GmbH visszahívják a Fa építőjáték termék „Város”, „Virágos rét”, illetve „Állatos építőjáték” fajtáit, mivel ezeknél a játékoknál ritka esetekben előfordulhat, hogy kis részek válhatnak le a termékről.

Készül az ALDI a grillszezonra

Számos új termékkel készül az ALDI a grillszezonra, és az italok terén is folyamatosan bővül a kínálat.

Ötödszörre is Superbrands-díjas az ALDI

Az ALDI Magyarország 2014, 2016, 2017 és 2018 után ismét kiérdemelte a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága által odaítélt Superbrands díjat.

További 50 fővel növeli létszámát az idei évben pécsi IT-központjában az ALDI

Új épületbe költözött az ALDI informatikai támogatási központja Pécsett, ezzel párhuzamosan pedig újabb szolgáltatásokat nyújt a pécsi részleg az európai ALDIhálózat tagjainak.

Hosszabb nyitvatartást vezet be az ALDI a kiemelt nyaralóhelyeken

A megnövekedett vásárlói igények kielégítése érdekében az ALDI Balaton környéki és velencei-tavi, valamint hajdúszoboszlói üzletei június 1-től augusztus 31-ig meghosszabbított nyitvatartással várják a nyaralókat és a helyi lakosokat.

Újabb fesztiválon nyit ideiglenes üzletet az ALDI

Az ALDI 2016-ban nyitott először zenei fesztiválon pop-up üzletet, az idei nyári szezonban pedig már öt nagyrendezvényen vesz részt.

Egységes akkumulátort vezet be az ALDI a kertészeti-és barkácsgépeknél

Új, FERREX névre keresztelt saját márkás barkács-és kertészeti munkákhoz használatos gépcsaládot vezet be kínálatába az ALDI, amelynek Activ Energy akkumulátora univerzális, így az egyes gépek között könnyen cserélhető.

Újabb elismerés az ALDI Magyarország humánpolitikai tevékenységnek

Az ALDI Magyarország ismét megkapta a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) „Megbízható Munkaadó 2019/20”díját.

Nagyságrendet lép az ország elektromosautó-töltőben: több mint száz ALDI üzlet parkolójában alakít ki töltőpontokat az E.ON, az elsőt Nyíregyházán adták át

Elindult a hálózat kiépítése, csütörtökön Nyíregyházán átadták az első olyan elektromosautó-töltőállomást, amit az ALDI és az E.ON együttműködéseként alakítottak ki.

Az ALDI a víz fontosságára hívja fel a figyelmet

Az ALDI március 24-én induló „Óvjuk a természetet, használjunk kevesebb vizet!“ kampányával a víz fontosságára hívja fel a figyelmet. Ennek keretében az áruházlánc a WWF Magyarország Ó-Dráva LIFE projektjének következő 3 éven át tartó biomonitoringját támogatja, továbbá a kampány részeként saját honlapján és közösségi média felületein számos tanáccsal, ötlettel segíti a fogyasztókat abban, hogy csökkentsék saját vízfelhasználásukat és óvják a bolygó vízkészletét.

Csökkenti csomagolóanyag-felhasználását és számos, egyszer használatos műanyag terméket vezet ki kínálatából az ALDI

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. számos lépéssel kívánja csökkenteni a műanyag felhasználást üzleteiben.

Ismét változik az ALDI sajtótermék kínálata

Rendszeres, féléves ritmusának megfelelően az ALDI ismét felülvizsgálta sajtótermék kínálatát és változtat az üzleteiben található sajtótermékek körén.

Ismét nyertek az ALDI termékei „Az Év Terméke Díj”-on

Két évvel ezelőtt 4, tavaly 7, idén ismét 4 ALDI sajátmárkás, innovatív termék nyerte el Az Év Terméke Díjat, amelyet az Inspira Visonary Research 2 000 fős közvéleménykutatása alapján ítéltek oda.

784 tonna élelmiszert mentett 2018-ban az ALDI az Élelmiszerbankkal együttműködve

Az ALDI Magyarország közel 800 tonnányi élelmiszert juttatott el rászorulók számára a Magyar Élelmiszerbank Egyesület segítségével, idén újabb ALDI-üzletek csatlakoznak a programhoz.

Népszerűek az osztrák síterepek és a mediterrán hajóutak az ALDI UTAZÁS-nál

Másodjára vesz részt az ALDI UTAZÁS Magyarország első számú turisztikai vásárán, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban 2019. február 21 - 24. között megrendezésre kerülő „Utazás 2019” kiállításon.

Az ALDI is csatlakozik a munka és a család egyensúlyát elősegítő kezdeményezéshez

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. is aláírta a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) és az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) által kidolgozott együttműködési megállapodást a hivatás és a család összeegyeztethetőségének támogatásáról.

Másodszor is az ALDI a legnagyobb magyar női futóesemény főszponzora

Az ALDI immár ötödik alkalommal támogatja a Női Futógálát, az ország legnagyobb női futóünnepét.