Sajtóközlemények 2021

Az ALDI sajátmárkás mentes termékei idén is 5 kategóriában bizonyultak a legjobbnak a PPH Media Store Insider magazin által meghirdetett Mentes-M versenyen. A szakmai zsűri az élelmiszer-kiskereskedelmi láncok közül a korábbi évekhez hasonlóan 2021-ben is az ALDI termékeit számára ítélte meg a legtöbb első helyezést.

- ENJOY FREE! - MILFINA ESL tej laktózmentes 3,5 %-os 1 l
- ENJOY FREE! - SNACK FUN Crunchy gluténmentes kukoricapehely 75 g
- BELLASAN koleszterincsökkentő félzsíros margarin 250 g
- NATUR AKTIV Bio natúr kesudió ital 1 l
- NATUR AKTIV Bio kókuszital UHT 750 ml

Harmadszor tart karriernapot egyetemistáknak és pályakezdőknek az ALDI

Az ALDI Magyarország kiemelten fontos értékként tekint munkavállalóira, akikkel közösen dolgoznak azon, hogy a magyarországi fogyasztók továbbra is színvonalas kiszolgálásban részesüljenek, minőségi és kedvező árú termékek közül választhassanak mindennapi bevásárlásaik során.

Újabb üzletet nyit az ALDI Szigetszentmiklóson

A mai napon második üzletét nyitja meg az ALDI Magyarország Szigetszentmiklóson. A városban sorrendben a második, az ország 151. ALDI-áruháza az Ifjúság útja 16. szám alatti Miklós Pláza kereskedelmi ingatlanban kap helyet.

Modernizálás után újra nyit az ALDI gödöllői áruháza

Az ALDI Magyarország 2021 nyarán felújította és modernizálta gödöllői áruháza épületét.

Grill és chill a SZIN-en az ALDI-val

Az ALDI évek óta meghatározó szereplője a magyar fesztiválszezonnak, idén Grill Zónával, Chill Zónával és szabadtéri gym-mel várja a Szegedi Ifjúsági Napokra érkező látogatókat.

Ideje formába lendülni – négy hét múlva ALDI Női Futógála!

Már csak négy hét van hátra az ország legnagyobb női futóünnepéig, az ALDI által hatodik alkalommal támogatott Női Futógáláig. A 2018-ban már ALDI Női Futógála néven megrendezett eseményen tavaly is közel 5000 sportolni vágyó vett részt. A gálát szervező Budapest Sportiroda (BSI) és a főszponzor ALDI reméli, hogy idén is sokan csatlakoznak az eseményhez, amely 2021. szeptember 11-én kerül megrendezésre, a budapesti Népligetben.

Az ország legnagyobb ALDI-áruháza nyílik Szegeden

Magyarország legnagyobb alapterületű ALDI-áruháza nyílik meg a mai napon Szegeden. Ez a vállalat harmadik üzlete a városban, amelyet egy korábbi kereskedelmi egység helyén, a Makkosházi körút 29. szám alatt alakított ki az áruházlánc.

Hosszabb nyitvatartás, házhoz szállítás, regionális borok és szezonális munkalehetőség: ezekkel készül az ALDI a turistaszezonra

Amint beköszönt a nyár, és elérkezik a várva várt vakáció, a magyar turisztikai régiókban robbanásszerűen megnő a nyaralók, a pihenni vágyók száma.

Tej és trappista sajt: csak magyar forrásból az ALDI-ban

Az ALDI folyamatosan azon dolgozik, hogy áruválasztékában a magyar fogyasztók megtalálják az ízlésüknek megfelelő termékeket, a megszokott ízeket.

10 milliárd forint értékű beruházással erősíti magyartermék-kínálatát az ALDI 100 új munkahelyet hoz még létre az év hátralévő részében a vállalat a kereskedelem területén

A mai napon az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. cégvezetése és Biatorbágy polgármestere közösen átadták a vállalat új, 8800 négyzetméter alapterületű hűtőraktárát.

Megújul az ALDI gödöllői áruháza

Idén nyáron az ALDI Magyarország gödöllői üzlete teljes felújításon esik át.

EURO 2020 az Akváriumnál – Szurkoljunk együtt az ALDI-val!

Az idei Futball Európa Bajnokság idején az ALDI Foodtruck válogatott grillételekkel, street food fogásokkal várja az Akvárium Klubhoz érkező szurkolókat.

Megújult az ALDI Karrier oldala

Az ALDI számára kiemelten fontos a megfelelő munkatárs kiválasztása, éppen ezért – az utóbbi években tapasztalható munkaerőpiaci változásokat is figyelembe véve – megújította Karrier portálját, amely a betöltendő vállalati feladatkörökre fókuszál.

További 33 településen lesznek online rendelhetők az ALDI termékei

Újabb településeken válik online elérhetővé az ALDI kínálata: újabb 33 Budapest környéki városban és községben indul a ROKSH személyes bevásárlási szolgáltatása, amely révén az ALDI üzletek több mint 3000 terméke rendelhető meg házhozszállítással.

Harmadszor is megkapta a „Megbízható Munkaadó” díjat az ALDI

Újabb elismerést kapott egy szakmai szervezettől az ALDI Magyarország humánerőforrás tevékenysége.

Rap klippel és testépítő világbajnokkal kampányol az ALDI

Az elmúlt egy évben – a járvány és a védelmi intézkedések következtében – alaposan átalakultak a vásárlási szokások, egyértelműen megváltozott a bolti vásárláshoz kapcsolódó vevői attitűd.

Termékvisszahívás: gabonakeveréket hív vissza az ALDI

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. és a DE-VAU-GE Gesundkostwerk De. GmbH visszahívja a 83994 cikkszámú, „Natur Aktiv Bio gabonakeverék 750 g” termék 2021.08.26-ai minőségmegőrzési idővel rendelkező tételeit.

Országszerte újabb 16 üzleténél telepít napelemeket az ALDI

Az ALDI Magyarország elkötelezett a környezet védelme iránt, amit számos lépéssel ér el.

Új üzletet nyit Budapesten az ALDI

Tovább bővíti az ALDI budapesti hálózatát, és immár a 41. fővárosi üzletét nyitja meg április 15-én a VIII. kerületben, az Orczy út 46-48. szám alatt.

Hosszabb nyitvatartással és számos intézkedéssel segíti az ALDI a biztonságos bevásárlást

Az ALDI Magyarország többek között az üzletek bejáratánál kihelyezett kézfertőtlenítőkkel, gyakori fertőtlenítéssel és széles körű tájékoztatással vigyáz vásárlói egészségére.

Kizárólag magyar szárnyast árul az ALDI

Rendkívül gazdag, kizárólag hazai beszállítóktól származó szárnyas-választékkal várja vásárlóit az ALDI Magyarország.

Négy további városban lesznek online rendelhetők az ALDI termékei

Három hónappal a szolgáltatás budapesti bevezetése után négy további településen érhető el házhozszállítással több mint 3000 termék az ALDI-ból.

A magyar fogyasztók elvárásai irányítják az ALDI beszerzési politikáját

Az ALDI magyarországi piacra lépése óta törekszik arra, hogy minél több terméket szerezzen be itthonról.

Fenntartható termékek mindenkinek: az ALDI bemutatja a 2030-ig terjedő globális vállalati felelősség stratégiáját és jövőképét

"A fenntartható vásárlást mindenki számára megfizethetővé tesszük" - ez az ambiciózus cél áll az ALDI SÜD csoport új globális vállalati felelősségvállalási stratégiájának középpontjában, amelynek az ALDI Magyarország is része.

A magyar tej sikere az ALDI-nál: negyedével bővülő hazai értékesítés, erősödő export

Jelentősen emelkedett a tavalyi év folyamán a kereslet az ALDI Magyarország üzleteiben a kizárólag magyar tejből készülő Kokárdás saját márkás tejtermékek iránt.

Ingyenes útlemondási lehetőséget vezet be az ALDI UTAZÁS

Jelentős forgalombővülésre számít az ALDI UTAZÁS Magyarországon: a Covid-19 elleni védőoltások beadása után egyre többen szeretnének utazni.

Csalók küldenek sms-t vagy e-mailt az ALDI nevében

Jogtalanul és megtévesztő módon használják ismeretlen csalók az ALDI nevét, akik sms-ben vagy e-mailben küldenek értesítést az ALDI-tól érkező csomagról, nyereményről, vagy tesztről.

4-8% közötti béremeléssel és akár 974 100 forintig terjedő bruttó bérrel díjazza a munkavállalói lojalitást az ALDI

2021-ben is az inflációt meghaladó mértékben emelte az ALDI mind a bolti, mind a logisztikai munkatársai bérét.