Sajtószoba

A sajtómegkereséseket a sajto(at)aldi.hu e-mail címre várjuk.

ALDI minőség: évi hétezer termékteszt, vakkóstolás minden nap

Az ALDI beszerzői és a partner szaklaboratóriumok évente mintegy hétezer termékbevizsgálást végeznek annak érdekében, hogy az áruházak polcaira a legjobb minőségű és ár-érték arányban is kiváló árucikkek kerüljenek.

Öt kategóriában nyert az ALDI a mentes termékek versenyében

Az ALDI Magyarország termékeit összesen öt kategóriában díjazták a PPH Média Élelmiszer magazinja által első alkalommal meghirdetett Mentes-M versenyen.

GO PINK! - az ALDI idén is összefog a mellrák ellen

Megelőzés, szűrés, önvizsgálat - a mellrák elleni küzdelemben évek óta részt vesz az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt., és idén partnereivel összefogva még többet szeretne tenni a GoPink! nemzetközi kezdeményezés sikeréért.

A magyar borokra fókuszál az ALDI új borstratégiája

Az ALDI Magyarország borkínálatának összeállításánál egyre nagyobb figyelmet kapnak a magyar pincészetek legkiválóbb ár-érték arányú tételei.

Megdőlt a vásárlószám rekord a Szigeten található ALDI-üzletben

Több mint 32 000 vásárló járt már az ALDI idén 375 négyzetméteresre növelt üzletében a Sziget Fesztivál első öt napján, ahol ebben az évben is bolti árakon lehet vásárolni.

Antarktisz és főszezon végi ajánlatok az ALDI UTAZÁS-nál

A nyári szezon utolsó hónapjában voltaképpen hideget-meleget egyaránt kínál az ALDI UTAZÁS, hiszen még bőven találni napfényes ajánlatokat, de az utazásszervező már jó előre gondol az őszi-téli utakra is – így az Antarktiszra és a trópusi éghajlatra is csábítja az utasokat.

Gyártói visszahívás miatt 13 fagyasztott zöldséget vont ki üzleteiből az ALDI

A Greenyard Kft. által előállított Gartengold márkájú fagyasztott zöldségeket a gyártó elővigyázatosságból visszahívja. Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. érintett 13 fagyasztott zöldségterméket azonnal eltávolította az áruházak polcairól. A vásárlók a termékek bármelyikét lejárati időtől függetlenül bármely ALDI üzletbe visszavihetik és az áruház a vásárlást igazoló blokk nélkül is visszatéríti a termék árát.

Napelemeket telepít az ALDI magyarországi üzleteire

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. a mai napon háztartási naperőművet helyezett üzembe soproni üzleténél. A vállalat ezzel tovább csökkenti a működéséből származó CO2-kibocsátását.

Az ALDI-nál is kezdődik a fesztiválszezon

Harmadik éve találkozhatnak a fesztiválozók ideiglenes ALDI- üzletekkel Magyarországon. Idén két ALDI pop-up üzlet és három ALDI GrillTerasz várja a zenei fesztiválok résztvevőit.

Kristinus, Vylyan, Twickel és Lajvér az ALDI saját borai között

Már megérkeztek az ALDI üzleteibe az idei nyár legfrissebb borai. Az új szortimentben számos izgalmas, kiváló ár-érték arányú hazai tétel is található, köztük olyanok is, amelyeket kimondottan az áruházlánc számára készítettek.

Újabb 20 ALDI üzlet ment élelmiszereket az Élelmiszerbankkal együttműködve

A kereskedelmi forgalomba már nem kerülő, de fogyasztásra még alkalmas élelmiszerek megmentése és rászorulók számára való eljuttatása érdekében az ALDI Magyarország tovább bővíti partnerségét az Élelmiszerbankkal, és hamarosan 72 áruház vesz részt a programban.

Chatbot az ALDI Magyarországnál

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. az ALDI nemzetközi hálózatán belül, és a hazai élelmiszer-kiskereskedelmi szektorban is elsőként indította el chatbot-szolgáltatását a Messengeren.

Megnyílt az ALDI első három diszkont benzinkútja Magyarországon

Mostantól az ALDI három magyarországi üzletének parkolójában diszkont automata üzemanyagtöltő állomások állnak a vásárlók rendelkezésére.

150 fővel növeli magyarországi létszámát az ALDI

Magyarországi jelenlétének további erősítése és a vásárlók zökkenőmentes kiszolgálása érdekében tovább növeli munkatársai létszámát az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt.

50 új munkahely létrehozásával nemzetközi IT-támogatási központot alakít ki Magyarországon az ALDI

Önálló cégbe szervezi és új, Pécsen nyíló irodája révén tovább növeli informatikai támogatási központját az ALDI.

Az Év Terméke: hét kategóriában díjazták az ALDI-t

Az ALDI hét sajátmárkás terméke, illetve termékcsaládja nyerte el az idei Az Év Terméke Díjat, amelyet a GfK Hungária 2000 fős közvélemény-kutatása alapján ítéltek oda.

Karbonsemleges működés az ALDI Magyarországnál

Az ALDI nem csak a fogyasztói, de a fenntarthatóság iránt is elkötelezett, ezért folyamatosan azon dolgozik, hogy csökkentse a működéséből származó károsanyag-kibocsátásokat.

Indulunk délre! A HOFER KG ALDI-üzleteket nyit Olaszországban

Az ALDI Olaszországi tevékenysége elindításával az ALDI DÉL vállalatcsoport már négy földrész tizenegy országában lesz jelen.

Sikeres magyar márkát vásárol meg az ALDI

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. a mai napon bejelentette, hogy megvásárolja az Alföldi Tej Kft. „Kokárdás” márkáját,  így hazai története során először szerez tulajdonjogot egy magyar brandben, amellyel évek óta sikeresen működik együtt.

Zöld kezdeményezések az ALDI-nál

Tavaly tavasszal hirdette meg az ALDI Magyarország faültetési pályázatát hazai általános iskolák számára: a nyertes intézményekben tanuló diákok immár maguk is figyelemmel kísérhetik az udvarukon cseperedő fák és bokrok életútját.

Rangos szakmai elismerést nyert az ALDI Magyarország átfogó zöldprogramja

Az ALDI Magyarország 2017-es komplex energiaprojektje elnyerte a CSR Hungary idei díját a „Környezet-Zöld kiválóság” kategóriában.

Diszkont benzinkutakat nyit az ALDI Magyarországon

Ismét újdonsággal jelentkezik az ALDI: diszkont automata üzemanyagtöltő állomásokat nyit több magyarországi áruházának parkolójában, ahol a vásárlók garantáltan kiváló minőségű, MSZ EN 590 és MSZ EN 228 normának megfelelő üzemanyagot tankolhatnak.

Ötödik alkalommal támogatja az ALDI a Go Pink kezdeményezést

Ötödik alkalommal vesz részt az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. a Go Pink kezdeményezésben, amely minden év októberében világszerte a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívja fel a figyelmet.

ALDI Utazás: utazás, szállás és repülőjegy is foglalható az ALDI Magyarországnál

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. bejelentette, hogy az ALDI Dél több országához hasonlóan Magyarországon is utazással és szállással bővíti kínálatát.

A diszkont áruházláncok közül az ALDI Magyarország nyert elsőként felvételt az ENSZ fenntarthatósági hálózatának tagjai közé

A magyarországi diszkont élelmiszer-kiskereskedelmi vállalatok közül az ALDI Magyarország csatlakozott elsőként az ENSZ Global Compact (UNGC) kezdeményezéséhez.

A 2000-es évek egyik legnépszerűbb énekesnője tervez ruhát az ALDI számára

Az ALDI-val karöltve készítette el izgalmas ruhakollekcióját a különleges hangú amerikai énekesnő, Anastacia. Szeptember 14-étől az összes magyar ALDI-áruházban elérhetőek lesznek az énekesnő összetéveszthetetlen stílusát tükröző ruhadarabok, melyek segítségével a vásárlók könnyűszerrel vihetnek egy kis rockot az őszi ruhatárukba.

5+1 ideiglenes üzletet nyit a nyáron az ALDI Magyarországon

Biatorbágy, 2017.06.23. – Három zenei fesztiválon, egy gyerekrendezvényen és a vizes világbajnokságon nyit pop-up üzleteket az ALDI Magyarország a nyár folyamán.

Példaértékű munkaadó lett az ALDI Magyarország

Az ALDI Magyarország elnyerte a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) „Megbízható Munkaadó 2017/18” díját.

Az ALDI a 17. FINA Világbajnokság és Masters Világbajnokság nemzeti főtámogatója

Együttműködési megállapodást kötött az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. és a 17. FINA Világbajnokság Szervező Bizottsága. A megállapodás szerint az ALDI nemzeti főtámogatója lesz a 2017-ben Budapesten és Balatonfüreden megrendezendő 17. FINA Világbajnokságnak és a Masters Világbajnokságnak.

Zöldárammal látja el a MOL az ALDI Magyarországot

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2017-től kezdve a MOL-tól vásárolt zöldárammal biztosítja valamennyi magyarországi létesítményének áramigényét.

Korszerűbb és innovatívabb logóra vált az ALDI

Az ALDI logó megújul, a dizájnváltás nemcsak a magyar ikonikus emblémát, hanem az ALDI SÜD vállalatcsoporthoz tartozó mind a kilenc ország logóját érinti. Az új dizájn innovatívabb és korszerűbb megjelenést kölcsönöz a vállalatnak.

ALDI sajátmárkás termékek: minden országban egyformán magas minőség

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. elkötelezett aziránt, hogy vásárlóinak minden esetben megbízható és magas minőségű termékeket kínáljon, kedvező áron.

Az ALDI január elsejétől 22 százalékkal csökkenti a baromfihús és a tojás árát

A jövő évben hatályba lépő élelmiszeráfa-csökkentés alapján a baromfihús és a tojás forgalmi adója 27 százalékról 5 százalékra csökken, így a 22 százalékos áfacsökkentés révén az érintett termékek mintegy 17 százalékkal kerülnek majd kevesebbe. Az ALDI azonban tovább megy és vásárlóinak nem csupán az áfa változásból adódó árelőnyt adja tovább, hanem minden érintett termék bruttó árát 22%-kal csökkenti.

Három új üzlettel bővül az ALDI hálózata

Modernizált belső térrel, új, szélesebb első folyosóval, megújult színvilággal, termékcsoport-megjelölő táblákkal, több ponton LED technológiájú megvilágítással, új zöldség-gyümölcs felépítménnyel és ingyenes wifi-szolgáltatással várja vásárlóit az ALDI három új, december 15-én nyíló üzlete.

Magyar vezérigazgató a Hofernél, új ügyvezető az ALDI Magyarország élén

Székács Tibor, az ALDI Magyarország ügyvezető igazgatója tíz év után új kihívások elé néz: januártól az öt országot magában foglaló Hofer csoport vezérigazgatójaként, Ausztriában folytatja pályafutását. A magyar vállalatot 2017. januártól Bernhard Haider vezeti.

Az ALDI már szeptember óta magasabb átvételi árat fizet a tejért, az esetek többségében ez nem járt fogyasztói áremeléssel

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. már több mint egy hónapja magasabb átvételi árat fizet a friss és tartós tej-, illetve a tejtermékek beszállítóinak, az áruházlánc vásárlóinak mégsem kell többet fizetni a legtöbb tejtermékért.

SuperStore-díjat nyert az ALDI

A Trade Magazin és a Trade Marketing Klub által meghirdetett SuperStore versenyen egy szakmai zsűri választotta ki a nyertes pályázatokat: diszkont kategóriában az ALDI szántódi, Siófok utcai üzlete nyert.

Speciális élelmiszerek az ALDI kínálatában

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. mindenkire figyel és termékkínálatát úgy alakítja ki, hogy a speciális étrendet folytató vásárlók is megtalálják az étrendjükbe illeszthető termékeket.

Az ALDI megnyitotta első éjjel-nappal nyitva tartó üzletét Magyarországon

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. most először nyit folyamatosan nyitva tartó üzletet, ezzel is hozzájárulva a fesztiválozók gondtalan pihenéséhez és szórakozásához. Az új ALDI üzlet az Óbudai-szigeten, a kemping mellett, a 63. szektorban található.

Két új áruházzal bővül az ALDI

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. augusztus 4-én Csepelen és Kecskeméten is nyit egy-egy áruházat, ezzel pedig 113-ra növeli magyarországi üzleteinek számát.

Másodszor is Superbrands-díjas az ALDI

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. nagyon büszke arra, hogy immár másodszor nyerte el a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága által odaítélt Superbrands díjat.

Prémium minőségű, válogatott gyümölcsök az ALDI kínálatában

Az ALDI Magyarország kínálatában található „Nekünk érett!” termékek a legoptimálisabb érettségi fokon, klímafóliában érkeznek, így garantálva a hosszan tartó frissességet, a tökéletes ízélményt és a tartósan magas minőséget.

Magas minőségű tejtermékeket az ALDI-ból

Az ALDI Magyarország számára kiemelten fontos, hogy vásárlói igényeihez igazodva, minden esetben magas minőségű termékeket kínáljon áruházaiban. Így van ez a tej és a tejtermékek esetében is.

A Balatonon erősít az ALDI

Június közepétől immár nyolc ALDI áruházban vásárolhatunk a Balaton körül: az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. Balatonfüreden és Szántódon is új áruházat nyit.

Dupláz Szegeden az ALDI

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2016. május 12-én megnyitja második szegedi áruházát. A nyitás napján 2.000 Ft feletti vásárlás esetén ajándék hot dog és az ALDI-ra jellemző kihagyhatatlan akciók várják a vásárlókat.

Több ezer fővel bővült az ALDI

A diszkontlánc „Rajongunk a méhecskékért” kampánya a méhek védelmére hívja fel a figyelmet, amelynek első lépéseként az ALDI egy több ezer méhecskét befogadó méhecskeházat épített.

Vasárnap is várja vásárlóit az ALDI:

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. az Országgyűlés által a vasárnapi zárvatartás visszavonásáról szóló törvény megszavazása után már most vasárnap is várja vásárlóit.

Újabb áruházat nyit az ALDI

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2016. április 14-én megnyitja 108. magyarországi áruházát. Az új üzlet Budapesten, az Óceánárok utca 3-5. szám alatt várja vásárlóit.

Vasárnap is várja vásárlóit az ALDI

Az ALDI Magyarország számára kiemelten fontos, hogy vásárlói igényeit figyelembe véve magas minőségű szolgáltatást nyújtson. Annak érdekében, hogy a vásárlók kényelmesen intézhessék bevásárlásaikat, a diszkontlánc budapesti, Vámház körút 1-3. szám alatt található üzlete március 6-tól vasárnaponként is nyitva tart.

Az ALDI világszerte 30 százalékkal csökkenti az általa kibocsátott üvegházhatású gázok mértékét

Ambiciózus célt fogalmazott meg az ALDI: a vállalat nemzetközi klímastratégiája szerint a cégcsoport valamennyi országban működő leányvállalata 2020-ra az eladótéri négyzetméter arányában 30 százalékkal csökkenti az üvegházhatású gázok kibocsátását a 2012-es bázisévhez képest.

22 százalékkal csökkenti az ALDI a sertéshús árát

Az ALDI ez év elejétől jelentősen csökkentette az üzleteiben kapható friss sertés tőkehús árát. A vállalat továbbra is elkötelezett aziránt, hogy vásárlói számára nem csupán a lehető legmagasabb minőségű, legjobb ár/érték arányú termékeket biztosítsa, hanem a legtöbb árelőnyt adja vevői számára.

Három jótékonysági akció, 8,5 millió forint adomány: segített az ALDI

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. ebben az évben is számos karitatív akciót indított el, amelyek révén több, társadalmilag fontos ügy számára biztosított támogatást, egyúttal vásárlói számára is lehetőséget biztosított, hogy részt vegyenek a nemes ügyekért dolgozó szervezetek segítésében.

Székesfehérvári kisiskolásoknak tartott felvilágosító órát a kézmosás fontosságáról az ALDI és az UNICEF Magyarország

Székesfehérváron, a Felsővárosi Általános Iskola két osztályának is tartott felvilágosító órát a rendszeres és alapos kézmosás fontosságáról a „Tiszta kéz és kész” nevű közös akciójával az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. és az UNICEF Magyarország.

Egyhónapos kampányt indít kisiskolás gyerekeknek az ALDI és az UNICEF Magyarország a kézmosás fontosságáról

„Tiszta kéz és kész” néven közös akcióval hívja fel az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. és az UNICEF Magyarország a gyermekek figyelmét a tiszta ivóvíz értékére, a baktériumok és fertőzések jelentette veszélyekre, valamint az alapos és rendszeres kézmosás fontosságára a nemzetközi kézmosás világnapjától kezdve egy hónapon át.

GO PINK! - az ALDI és a Bio-Fungi idén is támogatja a Magyar Rákellenes Ligát

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. és a Bio-Fungi Kft. idén is csatlakoznak a mellrák elleni küzdelmet segítő Go Pink elnevezésű nemzetközi kezdeményezéshez, amelynek során a két vállalat közösen támogatja a Magyar Rákellenes Ligát.

Segítettek az ALDI vásárlói: több, mint 3,6 millió forint adomány gyűlt össze a Bátor Tábor részére

Ismét jelentős mértékben segítettek az ALDI vásárlói egy jótékonysági szervezetnek: sokan vettek részt az áruházlánc májusi akciójában, amely során az ALDI minden ötezer forint feletti vásárlás után 15 forintot ajánlott fel a Bátor Tábor részére.

A Bátor Tábort támogatják az ALDI vásárlói

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. immár másodszor támogatja a Bátor Tábort. A 2001-ben életre hívott Bátor Tábor komplex terápiás rekreációs programokat kínál daganatos, cukorbeteg, krónikus ízületi gyulladással, valamint haemophiliával kezelt gyermekek és családjaik részére.

Az ALDI megnyitotta 100. magyarországi üzletét

Újabb jelentős állomásához érkezett az ALDI magyarországi működése: az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. a mai napon megnyitotta legújabb üzletét, amellyel együtt országosan immár 100 áruházban várja a vásárlókat. Az új üzletet Budapest szívében, a Kossuth Lajos utca 13. szám alatti egykori Úttörő Áruház helyén alakították ki.

Az ALDI 600 000 forinttal támogatja a Magyar Rákellenes Ligát

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2013 után már másodszor vett részt a mellrák elleni küzdelmet támogató Go Pink kezdeményezésben, amely során az ALDI és az áruházláncban vásárlók közösen támogatták a Magyar Rákellenes Ligát.

Az ALDI üzleteiben is elfogadják az Erzsébet-utalványt

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. megállapodást kötött az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt.-vel, amely értelmében az áruházlánc mind a 93 magyarországi üzletében érvényes fizetőeszköz lesz az Erzsébet-utalvány.

Újabb ALDI üzlet egyedi építészeti megoldással

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2013. szeptemberében nyitotta meg 88. magyarországi üzletét, Budapesten, a XI. kerületben, a Sopron út 60. szám alatt, a Sopron út és a Hengermalom út kereszteződésében. A legújabb ALDI üzletnek helyt adó épület ezúttal nem zöldmezős beruházásként jött létre, hanem egy korábbi ipari területen fennmaradt épületegyüttesből került kialakításra.

5 000 000 forint értékben adományoz az ALDI a Magyar Vöröskereszt segítségével az árvízkárosultaknak

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. ötmillió forint értékben ajánlott fel termékeket a rekordméretű árvízben résztvevő katasztrófavédők, tűzoltók, önkéntesek és a bajba jutott magyar családok számára. Az áruházlánc adományát a Magyar Vöröskereszt segítségével juttatja el a rászorulók számára.

Az ALDI születésnapi nyereményjátékán több mint 500 ezren játszottak

A 4. születésnapját idén ünneplő ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. a napokban zárta le az évforduló alkalmával szervezett nagyszabású nyereményjátékát. A 4-es szám jegyében zajló jubileumi promóció záróakkordjaként kisorsolták a fődíjakat.

Pénzvisszafizetési garanciával és rövid sorban állással kampányolt az ALDI

A kampányok középpontjában a 2011-es kóstoltatás során legnépszerűbbnek bizonyult termékek, az ALDI minőségellenőrzése és pénzvisszafizetési garanciája állt.

A kávézás új élményét nyújtja az ALDI Magyarországon

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2011. április 21-étől új termékkel bővíti termékkínálatát: az ALDI üzletekben kaphatók lesznek a Martello márkájú kapszulás kávégépek, illetve négy különböző ízű kávékapszula, így a vásárlók otthonukban élvezhetik a tökéletes olasz kávé zamatát.

Az ALDI megnyitotta 75. üzletét Magyarországon

Újabb jelentős állomásához érkezett az ALDI magyarországi működése: az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. áprilisban két üzletet nyit meg, ezzel országosan immár 75 ALDI áruház várja a vásárlókat. Három év alatt országos lefedettséget ért el hazánkban a német diszkont áruházlánc.