Sajtószoba

A sajtómegkereséseket a sajto(at)aldi.hu e-mail címre várjuk.

SuperStore-díjat nyert az ALDI

A Trade Magazin és a Trade Marketing Klub által meghirdetett SuperStore versenyen egy szakmai zsűri választotta ki a nyertes pályázatokat: diszkont kategóriában az ALDI szántódi, Siófok utcai üzlete nyert.

Speciális élelmiszerek az ALDI kínálatában

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. mindenkire figyel és termékkínálatát úgy alakítja ki, hogy a speciális étrendet folytató vásárlók is megtalálják az étrendjükbe illeszthető termékeket.

Az ALDI megnyitotta első éjjel-nappal nyitva tartó üzletét Magyarországon

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. most először nyit folyamatosan nyitva tartó üzletet, ezzel is hozzájárulva a fesztiválozók gondtalan pihenéséhez és szórakozásához. Az új ALDI üzlet az Óbudai-szigeten, a kemping mellett, a 63. szektorban található.

Két új áruházzal bővül az ALDI

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. augusztus 4-én Csepelen és Kecskeméten is nyit egy-egy áruházat, ezzel pedig 113-ra növeli magyarországi üzleteinek számát.

Másodszor is Superbrands-díjas az ALDI

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. nagyon büszke arra, hogy immár másodszor nyerte el a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága által odaítélt Superbrands díjat.

Prémium minőségű, válogatott gyümölcsök az ALDI kínálatában

Az ALDI Magyarország kínálatában található „Nekünk érett!” termékek a legoptimálisabb érettségi fokon, klímafóliában érkeznek, így garantálva a hosszan tartó frissességet, a tökéletes ízélményt és a tartósan magas minőséget.

Magas minőségű tejtermékeket az ALDI-ból

Az ALDI Magyarország számára kiemelten fontos, hogy vásárlói igényeihez igazodva, minden esetben magas minőségű termékeket kínáljon áruházaiban. Így van ez a tej és a tejtermékek esetében is.

A Balatonon erősít az ALDI

Június közepétől immár nyolc ALDI áruházban vásárolhatunk a Balaton körül: az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. Balatonfüreden és Szántódon is új áruházat nyit.

Dupláz Szegeden az ALDI

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2016. május 12-én megnyitja második szegedi áruházát. A nyitás napján 2.000 Ft feletti vásárlás esetén ajándék hot dog és az ALDI-ra jellemző kihagyhatatlan akciók várják a vásárlókat.

Több ezer fővel bővült az ALDI

A diszkontlánc „Rajongunk a méhecskékért” kampánya a méhek védelmére hívja fel a figyelmet, amelynek első lépéseként az ALDI egy több ezer méhecskét befogadó méhecskeházat épített.

Vasárnap is várja vásárlóit az ALDI:

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. az Országgyűlés által a vasárnapi zárvatartás visszavonásáról szóló törvény megszavazása után már most vasárnap is várja vásárlóit.

Újabb áruházat nyit az ALDI

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2016. április 14-én megnyitja 108. magyarországi áruházát. Az új üzlet Budapesten, az Óceánárok utca 3-5. szám alatt várja vásárlóit.

Vasárnap is várja vásárlóit az ALDI

Az ALDI Magyarország számára kiemelten fontos, hogy vásárlói igényeit figyelembe véve magas minőségű szolgáltatást nyújtson. Annak érdekében, hogy a vásárlók kényelmesen intézhessék bevásárlásaikat, a diszkontlánc budapesti, Vámház körút 1-3. szám alatt található üzlete március 6-tól vasárnaponként is nyitva tart.

Az ALDI világszerte 30 százalékkal csökkenti az általa kibocsátott üvegházhatású gázok mértékét

Ambiciózus célt fogalmazott meg az ALDI: a vállalat nemzetközi klímastratégiája szerint a cégcsoport valamennyi országban működő leányvállalata 2020-ra az eladótéri négyzetméter arányában 30 százalékkal csökkenti az üvegházhatású gázok kibocsátását a 2012-es bázisévhez képest.

22 százalékkal csökkenti az ALDI a sertéshús árát

Az ALDI ez év elejétől jelentősen csökkentette az üzleteiben kapható friss sertés tőkehús árát. A vállalat továbbra is elkötelezett aziránt, hogy vásárlói számára nem csupán a lehető legmagasabb minőségű, legjobb ár/érték arányú termékeket biztosítsa, hanem a legtöbb árelőnyt adja vevői számára.

Három jótékonysági akció, 8,5 millió forint adomány: segített az ALDI

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. ebben az évben is számos karitatív akciót indított el, amelyek révén több, társadalmilag fontos ügy számára biztosított támogatást, egyúttal vásárlói számára is lehetőséget biztosított, hogy részt vegyenek a nemes ügyekért dolgozó szervezetek segítésében.

Székesfehérvári kisiskolásoknak tartott felvilágosító órát a kézmosás fontosságáról az ALDI és az UNICEF Magyarország

Székesfehérváron, a Felsővárosi Általános Iskola két osztályának is tartott felvilágosító órát a rendszeres és alapos kézmosás fontosságáról a „Tiszta kéz és kész” nevű közös akciójával az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. és az UNICEF Magyarország.

Egyhónapos kampányt indít kisiskolás gyerekeknek az ALDI és az UNICEF Magyarország a kézmosás fontosságáról

„Tiszta kéz és kész” néven közös akcióval hívja fel az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. és az UNICEF Magyarország a gyermekek figyelmét a tiszta ivóvíz értékére, a baktériumok és fertőzések jelentette veszélyekre, valamint az alapos és rendszeres kézmosás fontosságára a nemzetközi kézmosás világnapjától kezdve egy hónapon át.

GO PINK! - az ALDI és a Bio-Fungi idén is támogatja a Magyar Rákellenes Ligát

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. és a Bio-Fungi Kft. idén is csatlakoznak a mellrák elleni küzdelmet segítő Go Pink elnevezésű nemzetközi kezdeményezéshez, amelynek során a két vállalat közösen támogatja a Magyar Rákellenes Ligát.

Segítettek az ALDI vásárlói: több, mint 3,6 millió forint adomány gyűlt össze a Bátor Tábor részére

Ismét jelentős mértékben segítettek az ALDI vásárlói egy jótékonysági szervezetnek: sokan vettek részt az áruházlánc májusi akciójában, amely során az ALDI minden ötezer forint feletti vásárlás után 15 forintot ajánlott fel a Bátor Tábor részére.

A Bátor Tábort támogatják az ALDI vásárlói

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. immár másodszor támogatja a Bátor Tábort. A 2001-ben életre hívott Bátor Tábor komplex terápiás rekreációs programokat kínál daganatos, cukorbeteg, krónikus ízületi gyulladással, valamint haemophiliával kezelt gyermekek és családjaik részére.

Az ALDI megnyitotta 100. magyarországi üzletét

Újabb jelentős állomásához érkezett az ALDI magyarországi működése: az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. a mai napon megnyitotta legújabb üzletét, amellyel együtt országosan immár 100 áruházban várja a vásárlókat. Az új üzletet Budapest szívében, a Kossuth Lajos utca 13. szám alatti egykori Úttörő Áruház helyén alakították ki.

Az ALDI 600 000 forinttal támogatja a Magyar Rákellenes Ligát

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2013 után már másodszor vett részt a mellrák elleni küzdelmet támogató Go Pink kezdeményezésben, amely során az ALDI és az áruházláncban vásárlók közösen támogatták a Magyar Rákellenes Ligát.

Az ALDI üzleteiben is elfogadják az Erzsébet-utalványt

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. megállapodást kötött az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt.-vel, amely értelmében az áruházlánc mind a 93 magyarországi üzletében érvényes fizetőeszköz lesz az Erzsébet-utalvány.

Újabb ALDI üzlet egyedi építészeti megoldással

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2013. szeptemberében nyitotta meg 88. magyarországi üzletét, Budapesten, a XI. kerületben, a Sopron út 60. szám alatt, a Sopron út és a Hengermalom út kereszteződésében. A legújabb ALDI üzletnek helyt adó épület ezúttal nem zöldmezős beruházásként jött létre, hanem egy korábbi ipari területen fennmaradt épületegyüttesből került kialakításra.

5 000 000 forint értékben adományoz az ALDI a Magyar Vöröskereszt segítségével az árvízkárosultaknak

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. ötmillió forint értékben ajánlott fel termékeket a rekordméretű árvízben résztvevő katasztrófavédők, tűzoltók, önkéntesek és a bajba jutott magyar családok számára. Az áruházlánc adományát a Magyar Vöröskereszt segítségével juttatja el a rászorulók számára.

Az ALDI születésnapi nyereményjátékán több mint 500 ezren játszottak

A 4. születésnapját idén ünneplő ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. a napokban zárta le az évforduló alkalmával szervezett nagyszabású nyereményjátékát. A 4-es szám jegyében zajló jubileumi promóció záróakkordjaként kisorsolták a fődíjakat.

Pénzvisszafizetési garanciával és rövid sorban állással kampányolt az ALDI

A kampányok középpontjában a 2011-es kóstoltatás során legnépszerűbbnek bizonyult termékek, az ALDI minőségellenőrzése és pénzvisszafizetési garanciája állt.

A kávézás új élményét nyújtja az ALDI Magyarországon

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2011. április 21-étől új termékkel bővíti termékkínálatát: az ALDI üzletekben kaphatók lesznek a Martello márkájú kapszulás kávégépek, illetve négy különböző ízű kávékapszula, így a vásárlók otthonukban élvezhetik a tökéletes olasz kávé zamatát.

Az ALDI megnyitotta 75. üzletét Magyarországon

Újabb jelentős állomásához érkezett az ALDI magyarországi működése: az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. áprilisban két üzletet nyit meg, ezzel országosan immár 75 ALDI áruház várja a vásárlókat. Három év alatt országos lefedettséget ért el hazánkban a német diszkont áruházlánc.