Bizalmi ügyvéd

MUNKATÁRSAINK ÁLLNAK A VÁLLALATUNK KÖZÉPPONTJÁBAN

Ez az ALDI Management System alapelve. Az Önök mindennapi teljesítménye és átlagon felüli elkötelezettsége jelentősen hozzájárul vállalatunk sikeres fejlődéséhez.

Együttműködésünk alapelvei a csapatmunka, az őszinteség a bizalom, a kölcsönös tisztelet, a felelősségvállalás, egymás kölcsönös támogatása és az állandó tanulás. Ez vonatkozik valamennyi munkatársukhoz, ügyfelünkhöz, üzleti partnerünkhöz és a hatóságokhoz fűződő kapcsolatunkra is.

Három alapérték vezérel bennünket: megbízhatóság, egyszerűség, felelősség.

Biztosítani szeretnénk, hogy az Önöket érintő ügyeket szóba hozhassák, vagy panaszaiknak hangot adhassanak. Amennyiben lehetséges ezeket először közvetlen felettesüknek jelentsék, vagy egyes esetekben felsőbb vezetőjüknek.

Ezen túlmenően lehetőségkén az ALDI bizalmi ügyvédje is rendelkezésükre áll, ha mindennapjaikat érintő ügyekről, vagy olyan szabálytalanságokról szeretnénk beszámolni, mint például etikátlan magatartás, vagy illegális cselekedet.

Az ALDI együttműködik a budapesti székhelyű független KLART LEGAL | Szabó Dudás Hargita Ügyvédi Irodával, akiket e-mail-en és ingyenes hotline-on keresztül lehet elérni annak érdekében, hogy az ALDI munkatársai jelenthessék az észlelt szabálytalanságokat.

Tel: +36 1 796 36 60 (munkanapokon 9-18 óráig)

Email: bizalmiugyved.aldi(at)klartlegal.eu

SZABÁLYTALANSÁGOK

szexuális zaklatás; munkahelyi fenyegetőzés vagy erőszak; alkoholos, kábítószeres- vagy egyéb befolyásoltság; megvesztegetés, ajándékok; kenőpénzek elfogadása vagy felajánlása; kézpénz eltulajdonítása; hátrányos megkülönböztetés; tények, árak vagy számadatok meghamísítása; belső információk nyilvánosságra hozatala.

MIKOR ÉRHETŐ EL AZ ALDI BIZALMI ÜGYVÉD?

Az ALDI bizalmi ügyvéd hétfőtől péntekig 9:00 és 18:00 óra között áll rendelkezésre. Ingyenesen hívható telefonszámon, vagy e-mailen keresztül. A hívásokat nem követik vissza és nem rögzítik, valamennyi beszélgetést és levelezést szigorúan bizalmasan kezelnek.

MI TÖRTÉNIK, HA FELHÍVOM AZ ALDI BIZALMI ÜGYVÉDET?

Egy független, szakavatott ügyvéd néhány kérdést fog feltenni Önnek, annak érdekében, hogy felderítse hívásának hátterét. Ez az ügyvéd arra szakosodott, hogy megszerezze Öntől az ügyre vonatkozó információkat és, hogy Önnek védelmet biztosítson. Ügyében sohasem fog állást foglalni és kizárólag objektív, valamint professzionális külső harmadik személyként fog fellépni.

MI TÖRTÉNIK AZ ÜGYEMMEL?

Az Ön személye titokban marad, hiszen az ALDI bizalmi ügyvéd a kamara által engedélyezett ügyvéd, akire vonatkozik a titoktartási kötelezettség. Az Ügyvéd beszámolót készít, amelyet megküld további feldolgozás céljából az ALDI-nak.

MIKOR KAPOK VISSZAJELZÉST?

Amennyiben ügyét kivizsgálták és lezárták, visszajelzést kap. Ha a vizsgálat több időt venne igénybe, rövid időn belül tájékoztatást kap ügyének feldolgozottságáról. Amennyiben a feldolgozáshoz további információra van szükség, a bizalmi ügyvéd felveszi Önnel a kapcsolatot.