Széleskörű elhivatottság

Vállalatcsoportunk a  kiskereskedelmi piacon meghatározó szerepet tölt be és kiváló értékesítési szolgáltatásokkal rendelkezik, amelyet neves piackutató intézetek számos közvélemény kutatása is alátámaszt. Ezt a fogyasztókban kialakult pozitív képet első sorban hűséges munkavállalóinknak köszönhetjük, akik nap mint nap üzleteinkben motiváltan és elkötelezetten végzik munkájukat. Bízunk bennük és tudjuk, hogy ők meghatározó elemei vállalatunk sikerének. Mi pedig megbízható és felelősségteljes munkáltatójuk vagyunk.

Vállalatunknál az ember áll a középpontban

Úgy gondoljuk, hogy munkavállalóink elégedettségének kulcsa különleges vállalati kultúránkban rejlik. A vállalat alapításával meghatározásra kerültek azok a kötelező értékek és szabályok, amelyek egy fair és tiszteletteljes együttműködés alapját jelentik. Irányítási és szervezeti alapelveink lefektetésével munkavállalóinknak – a vállalatvezetéstől az igazgatási dolgozókon át egészen az értékesítési munkatársakig - egy tájékozódási keretet teremtünk.
Vállalati kultúránk legfontosabb alapelve a következő: „Középpontban az ember”- amely egyszerre cél és ösztönző erő a napi érintkezések során.
Nyitottság, őszinteség, áttekinthetőség, kölcsönös tisztelet, valamint a rendszerint piaci átlagot meghaladó, a teljesítménynek megfelelő bérezés – ezeket az elveket vallja az ALDI. Örömmel tölt el minket, hogy munkavállalóink többsége hosszú éveken keresztül dolgozik az ALDI-nál és sokukat még évtizedek után is alkalmazottaink között tudhatjuk.

Felelősség, mint motiváció

Az ALDI-nál a jó és lelkes munkavállalók elismerésben részesülnek. A felelősséget célzottan átruházzuk munkavállalóinkra, hogy személyes fejlődésüket elősegítsük, valamint idővel egyre fontosabb feladatokat kaphassanak vállalatunknál. Vezetőink utánpótlását például saját munkavállalóink közül választjuk.