Gondtalan élvezet

Szeretnénk vásárlóinknak az élelmiszerek, textíliák és a használati cikkek könnyed élvezetét és gondtalan használatát biztosítani. Emiatt a folyamatos ellenőrzés és az összetevők minőségének szabályozása elsődleges szempont minőségbiztosítási rendszerünkben. Vásárlóink egészségének és közérzetének megóvása érdekében szigorú minőségi kritériumokat fejlesztettünk ki, amelyek betartását rendszeresen független bevizsgáló intézetek ellenőrzik. Sok előírásunk szigorúbb, mint a törvényi határérték.

Minősített textíliákA károsanyag tartalomra tesztelt pamut felhasználására is nagy hangsúlyt helyezünk textilgyártásunk során. Az ALDI már évekkel ezelőtt kötelező normává tette a bőrrel érintkező textíliák esetében az Öko Tex Standard 100 igazolást. Ez a szabvány garantálja, hogy a textíliák többek között mentesek a rákkeltő vagy allergiát okozó színezőanyagoktól. Az Öko Text standardnak megfelelő textíliáknál rendszeresen vizsgálják a növényvédő szerek és nehézfémek lerakódásait, és ezek a textíliák megfelelnek bőrünk pH-értékének. A különösen egészséges közérzet érdekében az ALDI időközönként biopamut textíliákat is értékesít akciós kínálatában. A biopamut azt jelenti, hogy a nyersanyagok teljes mértékben környezettudatos módon és toxikus növényvédő szerek, szintetikus, valamint vegyi trágya felhasználása nélkül kerültek termesztésre.

Kíméletes mosószerek

A  „fenntartható mosás és tisztítás” önkéntes kezdeményezés tagjaként az ALDI támogatja a mosó- és tisztítószerek környezetkímélő gyártását és felhasználását. Az ALDI által kínált mosó- és tisztítószerek gyártásakor olyan szempontok kerülnek figyelembevételre, mint a fogyasztói biztonság, környezetvédelem és innováció.

Friss gyümölcsök

Az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozáshoz hozzátartozik a friss zöldség- és gyümölcs fogyasztása. Ezt mindennap a legjobb minőségben és kedvező áron kínáljuk Önnek.