Carbon Solutions Global Ltd.

2018-ban partnerünk volt a Carbon Solutions Global Ltd.

A Carbon Solutions Global Ltd. (CSG) Angliában bejegyzett és működő gazdasági társaság, melynek fő tevékenysége emisszió-kereskedelmi, karbonlábnyom-mérési és -ellentételezési szolgáltatások nyújtása. A CSG elkötelezett a vállalati szektor ÜHG kibocsátásának csökkentésében és olyan megoldások szolgáltatásában, mely a környezeti előny mellett társadalmi felelőségvállalást és üzleti értéket is biztosít partnerei részére.

A CSG szakértői az ALDI Magyarország felelős kollégáival együttműködve mérték föl az ALDI működéséből származó ÜHG kibocsátási értékeit. Ezeket az értékeket összesítve a CSG átfogó jelentést készített az ALDI karbonlábnyomáról. Az így megkapott értéket az ALDI klímavédelmi projektek támogatásán keresztül ellentételezte.

Ezt a folyamtot karbonmenedzsmentnek hívják, mely egy olyan mérési, tervezési és kivitelezési folyamat, amely az üvegházhatású gázkibocsátás szemszögéből ad átfogó képet az adott vállalat teljes működéséről. A feltárt adatokra építkezve kialakítható a vállalat karbon-stratégiája, fenntartható üzleti modellje és céges kultúrája is. Az olyan haladó gondolkodású, klímatudatos vállalatnál, mint az ALDI kiemelt helyet foglal el a karbon menedzsment.

Semlegesítési projektek

 1. Tranvic Group CDQ - Energiahatékonyság

  4947_001.pdf

  4950_001.pdf
   
 2. Ningxia Lingwu Baitugang - Napenergia

  4948_001.pdf
   
 3. Zhangbei Danjinghe - Szélenergia

  4946_001.pdf
   
 4. Canakkale - Szélenergia

  4949_001.pdf