Az ALDI csomagolóanyag küldetése

A világ belefullad az eldobható műanyagokba. Magyarországon évente kb. 80 darab műanyag zacskót használunk el fejenként, amelyek jelentős része egy használat után azonnal hulladékká válik. Ezt a problémát felismerve számos lépéssel kívánjuk csökkenteni a műanyag felhasználást üzleteinkben.
Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. már évek óta dolgozik azon, hogy a fenntarthatóság és környezetvédelem területén optimalizálja folyamatait, ezért folyamatosan fejleszt és vezet be környezetbarát alternatívákat. Miközben természetesen követjük és maradéktalanul betartjuk az Európai Unió vonatkozó irányelveit, belső szabályzataink sok esetben szigorúbbak, mint a törvényi előírások.

TEKINTSE MEG RÖVID VIDEÓNKAT ARRÓL, HOGYAN KEZDTÜK EL CSOMAGOLÓANYAG KÜLDETÉSÜNKET.

Felhívjuk figyelmét, hogy a videó elindításával bizonyos adatai továbbításra kerülnek a szolgáltató részére. További információ: https://policies.google.com/privacy.
Felhívjuk figyelmét, hogy a videó elindításával bizonyos adatai továbbításra kerülnek a szolgáltató részére. További információ: https://www.jwplayer.com/privacy/.

A videó elindul ...