MÉHEK NÉLKÜL SZEGÉNYEBB LENNE AZ ASZTALUNK!

A méhek nagy veszélyben vannak: a környezetre ártalmas növényvédő szerek, a hiányzó élőhelyek és a nem elegendő táplálék a pusztulásukat okozza – ez tudományosan igazolt tény. Ma már azt is tudjuk, hogy a méhek problémája – az egész emberiség problémája. Ezek a szorgos kis állatok ugyanis nem csupán mézet állítanak elő! Beporzással gondoskodnak arról, hogy a virágokból gyümölcsök legyenek, ezáltal mi is fontos táplálékokhoz jussunk. A méhek munkája nélkül élelmiszereink körülbelül egyharmad része egyáltalán nem is létezne. Az ALDI azt a célt tűzte ki maga elé, hogy „szárnya alá veszi” a méheket, és vásárlóival együtt hozzájárul védelmükhöz. Szeretnénk Önnek egy kis bepillantást nyújtani a méhek életébe, akik az ALDI központjánál leltek új otthonra.

Felhívjuk figyelmét, hogy a videó elindításával bizonyos adatai továbbításra kerülnek a szolgáltató részére. További információ: https://policies.google.com/privacy.
Felhívjuk figyelmét, hogy a videó elindításával bizonyos adatai továbbításra kerülnek a szolgáltató részére. További információ: https://www.jwplayer.com/privacy/.

A videó elindul ...